Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Úřadující mistři Moravy v moderním tanci hledají nové parťáky

PR článek

Registrace na casting spustí Movement Company od 27. května. Tanečníci a tanečnice z Movement Company Brno oslnili na Czech Dance Masters v Opavě. Právě tam totiž v dubnu vyhráli v moderním tanci titul mistra Moravy, a to i přesto, že studio teprve v září otevřelo svoji třetí pobočku právě v Brně.

To, že je na Moravě spousta tanečních talentů jsem již delší dobu pozoroval, byl jsem ale velmi mile překvapen, kolik je tu tanečníků, kteří se nespokojí s průměrem a chtějí něco víc,“ říká Jakub Dvořák, zakladatel Movement Studios, choreograf a tanečník, který spolupracoval mimo jiné s Robbiem Williamsem, Mariah Carey nebo Mikolasem Josefem. Choreografové z Movement Company roztančí doslova každého, a díky profesionálnímu vedení jsou vidět i četné úspěchy – desítky titulů mistra ČR i mistra světa. Stačí se jen zaregistrovat a dorazit na casting 21. června 2022.

Movement Studios, ke kterým patří i pobočka v Praze a ve Veselí nad Lužnicí se řadí už teď mezi TOP 20 nejúspěšnějších moderních tanečních studií světa. Mladí tanečníci a tanečnice dosud nasbírali přes 80 titulů mistra ČR a 45 titulů mistra světa. K dalším pak mají pomoci noví tanečníci z Brna a okolí, kteří mají šanci se profesionálně naučit styly jako je jazz, contemporary, lyrical, acrobatic a show art.

Foto: Petr Krupička

Chceme společně posouvat taneční level na vyšší úroveň. S Movement Company Brno jsme se již po půl roce stali mistry Moravy a já se nemůžu dočkat, kam to ještě společně dotáhneme. V pátek 27. května otevřeme registraci pro castingy. Těším se pak na všechny přihlášené nadšence u nás na castingu 21. června,“ doplňuje Jakub Dvořák. O tom, že v Movement Company pracují s tanečníky trochu jinak svědčí i jejich úspěchy v profesionální kariéře. Stále častěji se totiž stávají součástí profesionálního tanečního světa, což nebývá v jiných studiích běžné. Někteří tak měli možnost vystupovat s Leošem Marešem, v show Československo má talent, nebo v různých představeních, filmech a videoklipech. 

Movement Company poskytuje taneční vzdělání na profesionální úrovni dětem a mladým lidem ve věku 7 až 25 let. Cílem je nejen vyhrávat, ale také mít radost z tance. „Přeji si, aby kdokoli, kdo má sen být tanečníkem, přišel k nám a dokázal si ho splnit. Podporujeme talent a chceme ho u nás rozvíjet,“ uzavírá Jakub Dvořák. Více informací ke castingu najdou zájemci na www.movement-studios.cz a instagramu.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Krupička

Štítky Brno, tanec, Dvořák, Studio, tanečník, Morava, casting, Jakub Dvořák, Opava, Mariah Carey, Robbie Williams, Česko, Leoš Mareš, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úřadující mistři Moravy v moderním tanci hledají nové parťáky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.