Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Topol Show jede do Brna! Buďte u toho a vyhrajte pět lístků zdarma

PR článek

Mirek Topolánek, jméno, které znají i ti, kteří se o politiku nikdy pořádně nezajímali a zároveň jediný premiér s vlastním podcastem, kde se stejně jako v dobách, kdy stál v čele země, nebojí říkat věci na rovinu, míří se svou Topol Show do Brna. Spolu se šéfredaktorem INFO.CZ Michalem Půrem si připravili pro diváky dvě hodiny intenzivní debaty zdaleka nejen o politice, kterou doplní jako hosté novinářská esa Světlana Witowská a Jindřich Šídlo a na vše dohlédne za „tým domácích“ i jihomoravský hejtman Jan Grolich. Zveme vás na Topol Show Live 19. května od 20 hodin do Sono Centra.

Nebát se nahlas říkat, co má na srdci, bylo Mirkovi Topolánkovi vždy vlastní a nezanechal toho ani po ukončení svého působení ve vysoké politice. Kromě pravidelného glosování večejného dění na Twitteru se Topolánek pravidelně dělí o své názory v podcastu Topol Show na INFO.CZ, který už nabídl rozhovory, politickou satiru i detailní komentování událostí uplynulého týdne z pozice insidera a nyní nabízí i zážitek v podobě živé debaty s hosty a diváky. Po vyprodané Praze míří Topol Show Live i do Brna, které Topolánkovi není vůbec cizí, jelikož zde strávil svá studentské léta a nesčetněkrát město navštívil i jako politik. Nyní ho diváci v Sono Centru budou moci poznat i jako podcastera a moderátora.


Tradičně bude na pódiu doprovázet spolumoderátor Topol Show, šéfredaktor INFO.CZ Michal Půr a i další hosté budou špičky novinářské branže – moderátorka České televize Světlana Witowská a komentátor Seznam Zpráv Jindřich Šídlo, takže nebude nouze ani o jejich vzpomínání na setkávání se s Mirkem Topolánkem z pozice žurnalistů. Speciálním hostem pak bude hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich. Prostor samozřejmě bude i pro divácké dotazy jak na Topolánka, tak na všechny hosty.

Topol Show Live je exkluzivní akcí pro hosty, z níž nebude stream ani záznam. Vstupenky koupíte na serveru GoOut, pět našich čtenářů má nicméně možnost získat vstup na Topol Show Live zdarma. Stačí zodpovědět otázku.

Soutěž o lístky na Topol show

Topol Show jede do Brna! Buďte u toho a vyhrajte pět lístků zdarma.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Topol show, Lístky, Soutěž, Podcast, Mirek Topolánek, politika, Jindřich Šídlo, Světlana Witowská, Jan Grolich, Sono Centrum, Michal Půr, Česká televize, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

topola by měli rovnou eskortovat na pankrác! :-(((

Čtvrtek, 19. května 2022, 13:23Odpovědět

Topol Show jede do Brna! Buďte u toho a vyhrajte pět lístků zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.