Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Již tuto sobotu do Brna zavítají oblíbení Tata Bojs

PR článek

Zahrádka Na Střeláku v brněnských Pisárkách bude poslední zářijovou sobotu hostit pokračování festivalu Mersey Gathering. Setkání příznivců nyní už zaniklého klubu Mersey se tu konalo letos v květnu jako jedna z prvních akcí po lockdownu s komorní návštěvností a hosty jako Insania, Kill The Dandies, Ghost Of You a Science Killer.

Brány festivalového areálu Na Střeláku se v sobotu 25.9.2021 otevřou ve 14 hodin a návštěvníci se mohou těšit na dvě pódia, z nichž to venkovní nabídne živé koncerty v podání skupin Tata Bojs, Twin Soul Brothers, Vymazáni z archivu, Bare Escape a Gloster 69. 

Hlavní host live části programu, pražská formace Tata Bojs, přijíždí jako čerstvý držitel Anděla v kategorii Skupina roku a zahraje nejen průřez svými největšími hity, ale i pecky z nové, v pořadí desáté řadové desky Jedna nula, která vyšla koncem roku 2020. Od 19 hodin se pomalu rozjede vnitřní DJ room, kde to budou do ranního rozbřesku roztáčet DJs Lillou, Javas, Tom Holič, Koala, Elio, Vik.

Předprodej stále probíhá v sítích Ticketmaster, Ticketportal, Ticketstream a prostřednictvím služeb Goout a Smsticket v ceně 490,-, vstupenky bude možné ale zakoupit i na místě. Více o události najdete na Facebooku

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Tata Bojs, Mersey, Pisárky, festival, Facebook, Ticketmaster, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již tuto sobotu do Brna zavítají oblíbení Tata Bojs  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.