Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chantal Poullain jako patronka benefiční Show and the City

PR článek

Už tento čtvrtek se v krásných prostorách hotelu Barceló uskuteční druhý ročník Show and the City, který se musel posunout o celých třiadvacet měsíců. Benefiční show se letos nese v duchu Paříže.

Show and the City 2019, která byla hodnocena médii jako „benefiční galavečer roku v Brně“, si na další ročník musela kvůli vládním nařízením počkat téměř 2 roky. Zářijová show přenese hosty do nádherné Paříže, mekky módy a stylu. Benefiční galavečer, který se uskuteční již tento čtvrtek 16. 9. 2021 v Brně, skutečně promění jedinečné prostory atria hotelu Barceló Brno Palace v zářící francouzskou metropoli.

Patronkou letošní show tedy nemohl být nikdo jiný, než šarmantní Chantal Poullain. Pořádajícími agenturami večera jsou Wonder Production a Top Promo.

Celým večerem vás provede moderátor TV Prima Petr Vágner a to opět v nádherných prostorách atria hotelu Barceló Brno Palace. Krásné modelky a modelové předvedou catwalk na dlouhém temně se třpytícím molu, které bude zakončeno koncertním křídlem dokreslujícím krásu jednotlivých módních skvostů. Své nejnovější modely budou prezentovat jako obvykle přední čeští návrháři jako je Iveta Řádková, Aleš Báry, Miroslav Michael Knot, salón Eccitante, Menage, New Way Concept, Salón č.4 a svatební studio Dany Svozílkové. Jejich modely vynesou mimo jiné nejkrásnější ženy České republiky, vítězky Miss Czech Republic. Dalším půvabným diamantem večera bude zpěvačka Kate Matl. Hrou na křídlo doprovodí pianista Petr Svozílek zpěváka a herce Radka Melšu.

Kouzelnou atmosféru večeru dodají kouzelníci Lukáš a Pavel Šeklin, kteří opět zanechají publikum v tichém úžasu. Nebyla by to přece Paříž bez exkurse do Moulin Rouge, kterou zprostředkují umělci Brněnského Cabaretu Des Pechés a hosty dostanou do rozverné nálady romanticky opojné a zároveň vzrušující Paříže.

Benefiční večer vyvrcholí předáním šeků Nikolce, která trpí Wilsonovou chorobou a společnosti Laguna, která se stará o rehabilitaci odložených exotických mazlíčků, především psychicky a fyzicky postižených papoušků. Šeky Nikolce a zástupcům společnosti Laguna předá zakladatelka dobročinné organizace Dnes Pomáhám Petra Pachlová, společně s patronkou galavečera Chantal Poullain.

Co řekla o loňském benefičním večeru Show and the City New York Petra Pachlová zakladatelka dobročinné organizace Dnes pomáhám, na jejíž konto opět poputuje výtěžek letošního ročníku? „Show and the City byla naše zatím největší akce, kterou jsme spoluorganizovaly. Jsem šťastná, že se objevuje stále více lidí, kteří chtějí pomáhat, oslovují nás a my jim umožňujeme plnit jejich nesobecká přání. Jsem šťastná, že se daří šířit poslání naší organizace - tedy inspirovat, pomáhat a spojovat pomocníky s těmi, kteří pomoc potřebují.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky show and the city, přehlídka, móda, charita, událost, Chantal Poullain, Paříž, hotel, Brno, Petra Pachlová, Petr Vágner, Kateřina Mátlová, Miss Czech Republic, TV Prima, Česko, New York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chantal Poullain jako patronka benefiční Show and the City  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.