Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: BRNO DESIGN DAYS, vzpomínky na devadesátky pod širým nebem, hudba pro srdcaře na prknech, Ovínění a blešák pro šťastné sousedy

Podzimní Brno sype z dlouhých rukávů kulturní esa. Jako každý týden, i tento víkend potěšíte svůj zrak, sluch, chuť i další smysly. Na programu jsou skvělé open-air koncerty, kde nemusíte sedět v koutě, ochutnávky delikátních pokrmů, degustace vína i party pro rockové srdcaře.

Podzim už přifičel do Brna a s ním i nové trendy. BRNO DESIGN DAYS vám všechny tyto kreativní novinky podá na zlatém podnose Už ve čtvrtek celá tato nádhera začala a potěšit své oko můžete až do 20. září. Ani letos navíc nebude chybět výstava studentských prací nebo designshop, ze kterého určitě neodejdete s prázdnou. Čeká vás i spousta myšlenek, nápadů a inspirace napříč obory.

Ode dneška si můžete zajít pro Ovínění na Zelňák. Čeká vás nepřeberné množství druhů vín, spousta oceněných vzorků České republiky a Slovenskabohatý kulturní program, úžasné jídlo a perfektní atmosféra. Zakousnout se můžete do čerstvého frgálu, čokolády nebo ochutnat marmeládu či různé slané pochutiny, a to až do neděle.

Světový koncept s největšími ikonami 90.let 90s Explosion festival 2020 Brno na jednom velkolepém podiu již po druhé míří k nám. Muziku pod širým nebem jistě ocení každý správný milovník hudby počátku nového milénia. Vystoupí MASTERBOY & Beatrix Delgado, TWENTY 4 SEVEN, FUN FACTORY, ICE MC, MR.PRESIDENT fka Layzee, E-ROTIC, HOLKI a MC ERIK feat. Ivana. Start je v plánu už dnes večer.

Cool týpky na prknech i okouzlující slečny s rockerským srdcem jistě potěší MIGHTY TOUR 2020 / Back from Quarantine! který se řítí do Brna plné sestavě! I když se kulturní vyžití v době koronavirové trochu komplikuje, pořadatelé radí vylézt z karanténních rakví a přijít si v sobotu pořádně užít večer plný našlapané muziky do Kabinetu Múz. Od osmi hodin propukne párty pro všechny ty, kteří nechtějí sedět doma. 

V době krize je také důležité utužit své vztahy se sousedy. Nejlepším řešením je pak uspořádat Šťastný sousedský Blešák, jako to udělali v Židenicích. Krom prvotřídního zboží od svých známých najdete na místě také hudbu, dobré jídlo, nespočet workshopů a program je připraven také pro děti. Přijďte v sobotu od dvou hodin hodit očko a zamilovat si své sousedy.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl

Štítky Kultura, Brno, hudba, koncert, degustace, víno, Česko, Kabinet múz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: BRNO DESIGN DAYS, vzpomínky na devadesátky pod širým nebem, hudba pro srdcaře na prknech, Ovínění a blešák pro šťastné sousedy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.