Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: MALALATA, Ty Syčáci, Národní třída v Industře, otevřená zkouška v Cabaretu, blešák v Panksy a Muzicírunk v Trojce

Podzim se blíží mílovými kroky a s ním i další pracovní týden. Jak si ho zpříjemnit, abychom nezačali pod rouškami dělat kyselé obličeje? Stačí se vydat na zajímavou kulturní akci, kterých město opět nabízí nepřeberné množství. Čeká vás divadlo, muzika, improvizace, blešák i pořádná party na Špilberku.

Už v pondělí vás čeká v Industře divadelní představení. Není ale obyčejné, jedná se o derniéru hry Jaroslava Rudiše Národní třída. Filmové zpracování už je dávno z kin venku a Divadlo Feste naposledy po osmi letech zahraje veselé představení o homofobním lidovém mudrci, který svou existenci opírá o násilí a kriminalitu také na prknech. Rozhodně si proto nastavte budíka na osmou večerní, abyste později nelitovali. 

Mimořádně zábavný večer plný improvizací a přátelského posezení si můžete užít v úterý. Na dvoře v kavárně Trojka se uskuteční Muzicírunk! Co to je? Jakždý, kdo má rád muziku, může přijít a zapojit se do kapely. Pokud navíc vlastníte hudební nástroj, můžete muziku o to více onohatit. Začíná se o půl osmé!

Středa událostmi přímo přetéká! S postupným ochlazováním přichází i naprosto klasická otázka všech módních nadšenců - co na sebe. Idální stav neexistuje, vždycky něco chybí. Doplnit podzimní šatník tak můžete například od tří hodin v Panksy, kde na vás bude čekat Hadro-blešák plný nejrůznějších stylů a speciálních kousků. 

Zajímá vás, jak démoničtí gymnasti a talentovaní artisté nacvičují velkolepá představení? Skočte se ve středu podívat do Cabaretu des Péchés na otevřenou zkoušku. Už brzy čeká Cabaret velkolepá oslava prvních narozenin, pro kterou zkušení divadelníci nacvičují nová čísla. Pro návštěvníky bude k dispozici i něco na zub a otevřený bar. 

Středa poskytne také hudbu. Na Staré Pekárně to rozbalí kapela Ty Syčáci, která zároveň oslaví už dvacet let své existence! V čele s legendárním Petrem Vášou letos oslavili dvacet let existence. Největšími devízami Těch Syčáků je nekompromisní, ostrý styl a vytrvalost ve ztvárňování vlastních představ. Přijďte se v osm hodin zavlnit do rytmu.

Čtvrtek už své dlouhé ruce natahuje na víkend a my mu v tom můžeme pomoct. Víkendovou atmosféru v party stylu s posledními záchvěvy léta si dozajista užijete na Špilberku s DJji z Malalaty.  Čeká vís pět hodin pod taktovkou již dobře známého DJského dua, které dokáže rozhýbat každé tělo. Party začíná už v pět hodin a rozhodně bude o co stát. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky brno, kultura, blešák, Panksy, Špilberk, Malalata, Divadlo Feste, Industra, Národní třída, styl, Jaroslav Rudiš, divadlo, kulturní akce, Petr Váša, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: MALALATA, Ty Syčáci, Národní třída v Industře, otevřená zkouška v Cabaretu, blešák v Panksy a Muzicírunk v Trojce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.