Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Loučení s létem ve Vibu i na Flédě, charitativní bazárek pro útulek Tibet, slavnosti moře a vinobraní

Léto ještě zdaleka neskončilo, i když počasí tvrdí něco jiného. Celý víkend se budeme loučit s létem ve velkém stylu. Na programu bude vinobraní, přímořská kuchyně, letní večírky plné vlnění v rytmu hudby a objeví se i dobročinný bazárek pro útulek Tibet, který zahřeje u srdce.

Už tento víkend se v Brně uskuteční bazárek, jehož výtěžek poputuje na opuštěná zvířata v Útulku Tibet. Tento soukromý azyl se nachází v Marefách u Bučovic a financován je pouze z darů dobrých lidí a z výtěžků z charitativních akcí, jako je tato. Bětka a Marek Blaškovi se spolu s dalšími dobrovolníky v útulku starají o bezmála 150 zvířat v nouzi. Většinou se jedná o kočičky bez domova a o nemocné či hendikepované pejsky, ale naleznete u nich také zvířátka zachráněná z velkochovů, nejnověji prasátko Betynku, která vypadá jak prasátko z medvídka Pú. Na bazárku můžete za levný peníz nakoupit, ale také něco k prodeji přinést a pomoci tak zvířátkům, která to nemají v životě lehké. Koná se v Brněnské Industře od pátku od 15 hodin odpoledne do nedělního poledne.

Brno ovládne elektronická hudba. Americký DJ JAMES D a jeho hosté rozpálí klub Vibe už dnes! Celý večer bude hrát techno v nejrůznějších podobách a užít si naposledy stihnete i zahrádku. Od deváté večerní až do čtvrté ranní pořádně rozhýbáte své kosti i svalstvo.

O víkendu se také dostane na všechny milovníky vína. Své brány ode dnes až do zítra otevírá Královopolské vinobraní, aby uhasilo žízeň všech vyprahlých vinných nadšenců. Můžete tady ochutnat z více než 50 druhů vín a pálavských burčáků! Ochuzeni nezůstanete ani o krojovanou zábavu.

Už teď vám chybí prázdninové večírky? Vydejte se na Flédu, kde si můžete užít Největší letní mejdan. Přijďte se rozloučit s létem ve velkém stylu a rozhýbat svá těla na parketě. Od deváté večerní se dnes rozjede party, na které nesmíte chybět.

Poslední chutě léta si můžete parádně užít na Minské. Na přímořské chutě lákají Slavnosti moře. Neděli provoní čerstvé ryby, mušle, krevety, chobotnice a další laskominy jako fishburgery nebo španělská pallea či tapas. Už v jedenáct si tak pochutnáte na dovolenkovém obědě přímo v Brně. 
 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl

Štítky Kultura, Brno, techno, party, léto, bazar, Tibet, Fléda, slavnost, moře, styl, Bučovice, Marefy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Loučení s létem ve Vibu i na Flédě, charitativní bazárek pro útulek Tibet, slavnosti moře a vinobraní  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.