Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nedřímá ve vašich dětech malý Picasso? Zdravotníci vyhlásili výtvarnou soutěž pro děti ke Dni linky 155 o zajímavé ceny

Zdravotníci dětem, děti zdravotníkům. Ke Dni linky 155 vyhlásili jihomoravští záchranáři výtvarnou soutěž pro všechny šikovné děti. Tři nejlepší dostanou zajímavé odměny. Ale pozor, soutěž končí už za tři dny!

Pokud už marně vymýšlíte, co s dětmi podniknout, zkuste jim doma vytvořit malířský ateliér a zahrajte si na Michelangela nebo Leonarda da Vinciho. Jihomoravští záchranáři totiž uspořádali ke Dni linky 155 soutěž, ve které se mohou seberealizovat všichni malí umělci. 

Děti mohou namalovat či nakreslit sanitku, vrtulník, operátorku, která zvedá telefony na tísňové lince nebo záchranáře, jak se stará o pacienta, fantazii se meze nekladou. Vzhledem k tomu, že soutěž končí už za 3 dny, a to 15. května, nejspíš nevyužijete možnost zaslání poštou v obálce na adresu Zdravotnická záchranná služba JmK p.o., Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, ale můžete využít elektronické pošty a své umělecké dílo poslat emailem na info@zzsjmk.cz.

Mladým výtvarníkům mohou pomoci i rodiče a vyšperkovat obrázek k dokonalosti. Tři nejlepší se mohou těšit na krásnou odměnu. Doma jim zaparkuje malá sanitka na hraní a k tomu ještě nějaké to překvapení. 

Tak vezměte do ruky tužky, pastelky, barvičky a fixy a ukažte, kolik nadání v sobě skrýváte. Zdravotníkům jistě uděláte velkou radost.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky soutěž, děti, výtvarné umění, zzs jmk, zdravotnický pracovník, Leonardo da Vinci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedřímá ve vašich dětech malý Picasso? Zdravotníci vyhlásili výtvarnou soutěž pro děti ke Dni linky 155 o zajímavé ceny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.