Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na výstavišti startuje tento týden první brněnské autokino. Nabídne Vlastníky nebo Terminátora

Brňané se tento týden dočkají prvního autokina ve městě. Vznikne na výstavišti a první film uvede už v úterý 28. dubna. Podle organizátorů by mělo fungovat minimálně měsíc, o možném prodloužení rozhodne zájem diváků.

Do autokina se bude vjíždět bránou č. 9 brněnského výstaviště. Samotné kino najde místo vedle pavilonu Z. Autokino je společným projektem společnosti Kletch CZ, Hitrádia City a brněnských veletrhů.

„Kapacita kina je nyní 110 aut. Podle zájmu je však možné ji ještě rozšířit," prozradil Drbně Jakub Klečka ze společnosti Kletch. Podle něj budou auta muset dodržovat dvoumetrový odstup, vycházení z vozu bude zakázáno.

„Z nařízení hygieniků není v tuto chvíli možné zajistit toalety," dodal Klečka. Občerstvení si návštěvníci budou moci koupit v prostoru bránou a samotným kinem. 

Vstupenka na představení stojí 300 korun. Zakoupit lze online a platí pro jedno auto, nezávisle na počtu cestujících v něm. Diváci se budou z aut dívat na plátno, zvuk k filmu si pak naladí na určené frekvenci v autorádiu. 

Hned první týden nabídne brněnské autokino české komedie Přes prsty nebo Vlastníci. V pátek bude k vidění nejnovější Rychle a zběsile, o den později pak Terminátor: Temný osud.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Brno autokino

Štítky autokino, výstaviště, filmy, kongresové centrum, kino, Brno, Brněnské výstaviště, film, Rychle a zběsile, Terminátor: Temný osud

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výstavišti startuje tento týden první brněnské autokino. Nabídne Vlastníky nebo Terminátora  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.