Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Cabaretní veselí, Umělecká technoparty ve Vibu, Prago Union, standup Simony Babčákové, svatební veletrh, nebo Fedde le Grand

Tento týden před názvem většiny akcí naleznete přídavek “valentýnský” a je jedno, jestli se jedná o snídani nebo koncert. Tady jsem pro vás vybrala akce, které si užijete ať už sami nebo ve dvojičce. A v případě, že se na Valentýna některé dámy dočkají pokleknutí, tak rovnou mohou plánovat svatbu. Teda pokud nás neodfoukne Sabine.

One human show Simony Babčákové aneb povídání o životě, vesmíru a vůbec nás čeká ve středu 12. února v kulturním domě Rubín. Zjistěte její pohled na souvislosti, o kterých se příliš často nemluví a o tématech, které si vyberou sami diváci.

Party na Valentýna ve Vibu jistě přitáhne všechny milovníky techna a výtvarna. Další z událostí Nocturne Number tentokrát láká na ukrajinského DJje Skobera a spousty dalších tuzemských i světových tvůrců hudby. S elektronickou hudbou se za ruku vezme také umění, které stejně jako posledně vytvořila dámské výtvarné trio z Brna GIRLZofHOC. 

Prago Union dorazí ve čtvrtek 13. února na Flédu představit nové album Perpetuum promile. Po jejich koncertě vystoupí MC Deadly Hunta a dále zahrají DJ Rubenz a NTKZ. Druhá stage Flédy bude věnovaná památce producenta James Dewitt Yancey.

Kabaretní příběh už je sepsaný, ale příběh Cabaretu des Péchés s touto show teprve začíná. Že nevíte, co tím mám na mysli? V tomto brněnském Cabaretu si vytvořili vlastní show, která vám v pátek 14. února představí příběh kabaretu od jeho počátků až po současnost.

Do Brna v pátek 14. února míří pod hlavičkou Citadely spasitel house music, legenda Fedde le Grand! Remixér superhvězd jako jsou Madonna, Coldplay, Robbie Williams, Will.i.am, Moby, Fatboy Slim a autor chytlavého elektro hitu Put Your Hands Up For Detroit zahraje v Zoner BOBYHALL.

V sobotu 15. a v neděli 16. února bude ve Futuru 15. ročník Svatebního veletrhu, kde si užijí nevěsty, svatební nadšenci a možná i ženichové (pokud tam budou nějaké ochutnávky). Těšit se můžete na soutěže, možné přehlídky i následné vyzkoušení šatů, koncert skupiny 05 a Radeček i spoustu dalšího.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Cabaret des Péchés, Fléda, Prago Union, Svatební veletrh, Nocturne Number, standup, Babčáková, koncert, Simona Babčáková, Den svatého Valentýna, veletrh, svatba, snídaně, Robbie Williams, Fatboy Slim, Brno, Coldplay, Madonna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Cabaretní veselí, Umělecká technoparty ve Vibu, Prago Union, standup Simony Babčákové, svatební veletrh, nebo Fedde le Grand  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.