Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hiphopová scéna může jásat, z vězení se do Brna vrací provokatér a rebel Michajlov. S novým labelem 1312 Records ohlásil tour

Fanoušci domácího rapu, nastražte uši. Z pardubického vězení byl po včerejším rozhodnutí soudu za dobré chování propuštěn ukrajinský rodák a mistr slova Michajlov. Brněnská střela z bývalé formace Brno Reprezent se tak vrací zpátky do ulic Štatlu a s sebou přinese také jedinečnou tour. 

Dobří holubi se vracejí a tentokrát i s plnou náručí novinek. Po roce a půl se do Štatlu z pardubické věznice vrací brněnský raper a člen legendárního hiphopového seskupení Brno Reprezent. Přináší s sebou zcela novou formaci a plánují velké věci. 

Před nástupem trestu toho Michajlov stihnul opravdu hodně. Na svém instagramu se tehdy veřejně přiznal ke svým prohřeškům. „Karma platí pro každýho. Dlouho jsem pokoušel štěstí, až se mi to nakonec všechno sečetlo i s úrokama, proměnili mi podmínku a jdu sedět," okomentoval situaci brněnský raper v instagramovém příspěvku z 11. června 2018. 

Michajlov nelenil a přináší spousty novinek

Michajlov, který má za sebou vcelku čerstvé album „1991“ nebo desky „Ronin“ či „Mezi řádky“, dokázal ještě před vězením odpovědět na spousty otázek v rozhovorech i poslední vystoupení na Votvíráku. 

V době návštěv ve věznici se pak společně s Marysem a Danielem rozhodli opustit formaci Brno Reprezent a založit label 1312 Records. S tím teď ohlásili jedinečnou tour se 17 zastávkami po České republice. Kde všude se právě propuštěný rebel se svou crew rozhodne dělat hudební brajgl, se dozvíme již v neděli. Brzy se můžeme těšit také na nový singl s klipem. 

Co všechno na pódiu uslyšíme, zatím tedy není jisté. Jasno má však fanouškovská základna v jediném - bude to pecka.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto instagram.com/michajlov.rap

Štítky Michajlov, Brno Reprezent, vězení, propuštěn, tour 2020, hiphop, rap, Brno, věznice, Dobří holubi se vracejí, Instagram, Votvírák, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hiphopová scéna může jásat, z vězení se do Brna vrací provokatér a rebel Michajlov. S novým labelem 1312 Records ohlásil tour  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.