Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Zatmění Měsíce, SKINNY BARBER a SENSEY na Flédě, svatební radovánky v Tržnici, divadlo v Trojce a Millenium v Sonu

Ať už se rozhodnete vyrazit do ulic za zábavou do klubu nebo dáváte přednost poklidně prožitému víkendu, rozhodně se nudit nebudete. V Trojce na vás čeká francouzské divadlo, na Flédě Skinny Barber, v Sonu Millenium party a v tržnici svatební speciál. Zajímavosti však uvidíte i z domu, už dnes se na obloze objeví zatmění Měsíce.

Venku to střídavě vypadá na Antarktidu a na duben a člověk by nejraděj zůstal doma u svařáku. Zůstat přes víkend doma by ale znamenalo přijít o spoustu zábavy. Přišli byste například o dnešní představení v kavárně Trojka, o šílenou hru plnou hloupých vtipů o třech policistkách, které nemají co na práci o štědrovečerní noci ve službě. A to by byla škoda! Hned po divadle tady totiž začíná také karaoke. 

Z Trojky pak můžete rovnou zamířit na Flédu. SKiNNY BARBER a Sensey, talentovaní rappeři nové vlny, kteří mají na svědomí hit Mami, koukej, jsem frajer!, vyrážejí na společné turné. Na Flédě se zastaví v pátek 10. ledna. SKiNNY BARBER vydal zábavný singl Návyková a chystá žánrově pestré EP. Stejně tak Sensey se už brzy chystá vydat album. Hostem celého turné bude talentovaný beatmaker, DJ a rapper Naume. 

Po cestě však dávejte pozor, abyste neupadli, dnes totiž bude větší tma než obvykle. Měsíc, který obvykle za úplňku svítí jako pouliční lampa, dnes bude v zemském polostínu. Velmi zajímavý úkaz můžete přijít pozorovat z Hvězdárny a planetária, kde všechny ty změnové procesy od počátku až do konce budete moci sledovat zblízka. I tak ale celou tu nádheru uvidíte i z tepla domova. 

Dnes už kultovní party G’oldies v Sono centru dostává mladšího sourozence. Millenium v pátek 10. ledna nabídne aktuální hudbu, videoprojekce videoklipů a zábavu celou noc pod taktovkou DJ Cuba 6.

Svatební sezóna je sice ještě daleko, ale pokud se připravujete na svůj velký den, je nejvyšší čas si projít inspiraci. A nejlépe přímo s profesionály. V pátek 10. a v sobotu 11. nás čeká 5. ročník Wedding Bazaaru, akce pro nastávající i milovníky svateb, kteří se v Tržnici potkají se spoustou svatebních dodavatelů. Přijďte se naladit na váš svatební den, pobavit se s nimi osobně.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto youtube.com

Štítky SONO centrum, Trojka, Fléda, Skinny Barber a Sensey, divadlo, Hvězdárna, zatmění, svatba, zábava, zatmění Měsíce, tržnice, Antarktida, barber

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Zatmění Měsíce, SKINNY BARBER a SENSEY na Flédě, svatební radovánky v Tržnici, divadlo v Trojce a Millenium v Sonu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.