Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÁNOČNÍ TÝDEN: Vánoční večírky na Flédě, speciál Na Stojáka a prohlídky radnické věže i hvězdárny

Vánoce jsou především o času, který strávíte s blízkými. A když už vám příbuzní i cukroví začnou lézt krkem, tak jsem tady já se svými tipy, které vás dostanou z domu a zabaví na nějaký ten večer.

Vánoční večírek na Flédě už je každoroční tradice, a jak všichni víme, tradice se musí dodržovat. Až na Štědrý večer jako každý rok dojíš kapra a rozbalíš ponožky, přijď se poveselit s přáteli k na Flédu. Budou tam DJs, alkohol, a prostě jiná než rodinná zábava.

Huráá Vánoce jsou tady! Nadělíme Vám vystoupení Na Stojáka v Brně! Rozdávat (se) budou Adéla Elbel, Vojta "Vojtaano" Záveský, Daniel Bartoš a Nela Berg ve čtvrtek 26. prosince v Metro Music Baru.

Během vánočních svátků se v sobotu 28. prosince od 10 do 18 hodin Hvězdárna a planetárium Brno promění v kratochvilné hřiště plné zábavy pro děti, jejich rodiče, babičky, dědečky… Po celý den budou promítány za zvýhodněné vánoční vstupné 2D projekce pořadů v digitáriu. Malí i velcí si prohlédnou pohyblivé modely brněnských modelářů nebo si zapózují s kosmonautem. Vánoční výzdoba a drobné dárky samozřejmě nebudou chybět.

S koncem roku souvisí ohlédnutí se zpátky. Co se ohlédnout trošku dál? Třeba na párty ve stylu 80's & 90's v sobotu 28. prosince na Flédě. A navíc je to ideální příležitost, jak vytancovat bramborový salát a cukroví.

Poslední víkend roku, v sobotu 28. a v neděli 29. prosince, přichází TIC Brno s neodolatelnou nabídkou pro všechny milovníky chytré zábavy. Po návštěvách po příbuzných vyjděte ven a užijte si šifrovací hry, které je zavedou na věž Staré radnice, do jejich sálů, do Mincmistrovského sklepa a na řadu dalších zajímavých míst.
 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Vánoce, tipy, Fléda, hvězdárna, TIC, Na Stojáka, zábava, Štědrý den, Adéla Elbel, Hvězdárna a planetárium Brno, Brno, TIC Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÁNOČNÍ TÝDEN: Vánoční večírky na Flédě, speciál Na Stojáka a prohlídky radnické věže i hvězdárny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.