Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kino Lucerna nabídne zakončení nové trilogie Star Wars, speciální projekci pekelné pohádky a upravený Vánoční program

PR článek

Zakončení roku 2019 s sebou přinese epické vyvrcholení oblíbené sci-fi ságy Star Wars, na kterou se mohou diváci těšit jak v originální verzi s titulky, tak i v dabingu. Nebude chybět ani pravidelná projekce filmu pro zrakově a sluchově znevýhodněné v podobě české pohádky Čertí brko. V průběhu Vánočních svátků na diváky čeká mnoho zajímavých projekcí v časově upraveném programu.

Před dávnými časy, v předaleké galaxii…

Nejepičtější událostí závěru roku 2019 bude zakončení ságy rodiny Skywalkerů v podobě devátého dílu Star Wars s podtitulem Vzestup Skywalkera. Velkou novinkou bude rozšíření Síly a její používání, což tvůrci představí skrze hlavní postavy Rey a Kylo Rena. Těšit se tak můžete na vyvrcholení celé ságy společně s odkrytím posledních důležitých kousků skládačky, které tvůrci dosud zatajovali. Do předaleké galaxie se můžete vydat již ve středu 18. prosince ve 20:00 ve verzi s originálním zněním a titulky. Dabingová verze bude mít premiéru v sobotu 21. prosince již v 16:30.

 

Speciální projekce české pohádky

V rámci pravidelných speciálních projekcí programu Vidět a slyšet se mohou nevidomí, neslyšící i běžní diváci těšit na českou pohádku Čertí brko. Příběh, odehrávající se v městečku Pytlov na úpatí kopce Pervidle, vypráví o mladém čertovi Bonifáci, který musí nahradit porouchané čertí brko. Ono kouzelné brko zapisuje všechny hříchy a neplechy v místní pekelné pobočce. Podaří se Bonifácovi opět nastolit rovnováhu? Ve filmu režiséra Marka Najbrta se představí Jan Cina, Ondřej Vetchý nebo také Jana Plodková. Pohádku uvede brněnská Lucerna v rámci programu Vidět a slyšet v předvánoční čas 19. prosince v 17:30. A pozor, v den projekce bude probíhat i soutěž o krásné kalendáře na rok 2020. Více informací naleznete ZDE.

Vánoční program

  Jako každý rok i letos se program brněnského kina Lucerna přizpůsobí Vánočním svátkům. Drobnější změnou v programu jsou poslední projekce, které jsou od 16. prosince posunuty již na 20:00. Na promítané filmy můžete přijít až do neděle 22. prosince, a také mezi svátky od 27. až do 30. prosince. Do Vánočního programu si našly cestu filmy jako pohádka Ledové království 2, bytová komedie Vlastníci, zimní romantika Špindl 2 nebo také francouzský příběh Výjimeční. 
 

Veškeré informace o časovém rozvržení projekcí, uplatnění slev a možností rezervace naleznete na webových stránkách kina.

Jménem brněnského kina Lucerna bychom čtenářům a návštěvníkům popřáli krásné prožití Vánočních svátků ve filmovém duchu a radostné oslavení Nového roku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mikuláš Valíček 

Štítky kino lucerna, film, promítání, kino, premiéry, pohádka, Star Wars, Palác Lucerna, Vánoce, Čertí brko, Rey, Ondřej Vetchý, Jana Plodková, Jan Cina, Marek Najbrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kino Lucerna nabídne zakončení nové trilogie Star Wars, speciální projekci pekelné pohádky a upravený Vánoční program  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.