Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brňáci oslaví příchod nového roku na náměstí i v divadlech

Návštěvou divadla, klubu nebo třeba hotelu mohou lidé v Brně oslavit příchod roku 2020. Vyplývá to z ankety ČTK. Program si připravilo také město, které večer na náměstí Svobody uvede světelnou show. Naopak organizovaného ohňostroje se Brňané nedočkají.

Program na oslavu nového roku si připravila většina brněnských klubů. Na Flédě startuje ve 20:00 párty se dvěma scénami zaměřenými na hudbu různých žánrů. V Sono centru mohou návštěvníci nový rok přivítat ve stylu 80. a 90. let a v Cabaretu des Péchés v pasáži Jalta zase například ve stylu románu a filmu Velký Gatsby.

Město na Silvestra připraví koncert a světelnou show na náměstí Svobody místo ohňostroje. Program potrvá od 18:00 do 21:00.

Bohatý program chystá také většina brněnských i jihomoravských hotelů, vždy je však nutná rezervace s předstihem. Například hotel Aqualand Inn v Pasohlávkách na Brněnsku nabídne hostům program s aktivitami pro děti, rautem, solnou jeskyní a vířivkami přímo v Aqualand Moravia, kterého je součástí.

Slavit se bude i v divadlech

Silvestrovský program nabízí tradičně také Národní divadlo Brno. Od 17:00 uvede v Mahenově divadle hru Lucerna, na kterou už je podle rezervačního systému prakticky vyprodáno. Diváci se mohou těšit na přípitek a malé překvapení v ceně vstupenky.

Od 19:30 pak začne v Janáčkově divadle balet Labutí jezero v netradičním provedení, po kterém následuje občerstvení, tombola a hudba. Oslava potrvá dlouho do noci. Městské divadlo Brno zase odehraje od 18:00 na hudební scéně muzikál Mamma Mia!, na který už jsou lístky beznadějně vyprodány.

Poslední lístky zbývají na komedii Pro nic za nic, kterou divadlo uvede na činoherní scéně ve stejný čas. V ceně je i raut, hudební doprovod a novoroční přípitek po představení.

Autoři | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky ČR, zábava, divadlo, Silvestr, Brno, nový rok, hotel, Náměstí Svobody, Velký Gatsby, Jalta, Fléda, Aqualand Moravia, styl, Národní divadlo Brno, Janáčkovo divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňáci oslaví příchod nového roku na náměstí i v divadlech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.