Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Kohák na Svoboďáku, Mikolas Josef, Midi Lidi, Lukáš Hejlík a rapové legendy

Máte stres z Vánoc? Skočte si na punč, zajděte na koncert nebo něco dobrého k snědku a buďte v pohodě. Sice vánoční starosti za vás nikdo nevyřeší, ale není lepší panikařit jeden den před Vánoci než celý prosinec?

Režisér, herec a další nový barman Punčového baru. Jakub Kohák se ujme své nové role jako druhý v pořadí po Leoši Marešovi. Bezesporu se o vás i on postará, jak nejlépe bude umět. Drinky se budou podávat v podepsaných hrníčcích, ať si i za pár let vzpomenete na to, že Vás obsluhovala česká celebrita. A následně bude mít show na pódiu. Jakub vás obslouží ve velkém Punčovém Baru, na náměstí Svobody, v úterý 10. prosince.

Česká kapela Kabát vystoupí na začátku prosince v Sonu. Kabát letos oslavili 30 let působení na scéně exkluzivním turné po pěti českých městech a chystají na rok 2020 nové CD. Pokud patříte alespoň trošku mezi jejich fanoušky, tak byste si neměli nechat ujít koncert, který bude v úterý 10. prosince.

Prosincový koncert kapely Midi Lidi v  klubu Kabinet múz je právěm považován po těch letech za tradiční. Jako hosta budou mít kapelu Metastavy. Tak si v kalendáři poznačte čtvrtek 12. prosince.

Koncerty Mikolase Josefa jsou známé tím, že roztancují každého, kdo na ně zavítá. Tak si na čtvrtek 12. prosince připravte pohodlné boty, jelikož Mikolas bude mít v rámci tour Closer to you koncert v Sonu.

Nedáte dopustit na dobré jídlo? Tak si budete rozumět s Lukášem Hejlíkem, který za dobrotami projel celé Česko křížem krážem, ažvznikla jeho Gastromapa. Ve čtvrtek 12. prosince bude v kavárně v Knihy Dobrovský beseda s ním a autogramiáda jeho knihy.

Uvažovali jste už, jak to může vypadat, když se na jednom pódiu sejdou legendy československé scény v čele s Ektorem, Kalim, Rytmusem, Egem, Separem s DMS a Indy & Wichem? A co když se k nim ještě přidají mladí a draví rapeři, jako Yzomandias, Nik Tendo, Viktor Sheen, Calin společně s krásnou a nespoutanou Simou? Zažijte to na vlastní kůži v sobotu 14. prosince na festivalu Heart of Music v Boby centru.

Ohodnoť článek

Štítky Tipy na týden, kultura, koncert, Mikolas Josef, Jakub Kohák, Lukáš Hejlík, Midi lidi, Vánoce, hudební skupina, Leoš Mareš, Kabát, Nik Tendo, Viktor Sheen, SIMA Peru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Kohák na Svoboďáku, Mikolas Josef, Midi Lidi, Lukáš Hejlík a rapové legendy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.