Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Kapitán DEMO, Snowboard párty, Vánoce na výstavišti i na Špilasu, oživlý Freddie Mercury s Queen a kus Asie na Pekařské

Venku už je pořádná kosa a bez šály a čepice už se člověku nechtějí vytáhnout paty z domu. Pár takových můžete vyhrát na vánoční party Snowboard Zezula na Flédě, nebo si odnést rovnou prkno na sjíždění zasněžených kopců. Fléda přivítá i legendárního velikána Kapitána Dema! Cestou se pak můžete zahřát v Sonu, kde z popela jako fénix vstane Freddie Mercury. Brněnské výstaviště i hrad Špilberk nabídnou něco z vánoc a na Pekařské se bude dát navštívit kousek Asie.

Už se těšíte na zasněžené kopce a s nedočkavostí utahujete přezky od lyžáků? Kopec zábavy přinese další divoká jízda v podání SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party 2019! Pokud chcete přesedlat na snowboard, nebo vám ten váš loni odnesla voda, rozhodně vás nadchne bohatá snowboardová tombola. A bez tance či poslechu to také nebude, na pódiu to rozbalí UNITED FLAVOUR Soundsystem & UCee se svojí energickou show plnou moderního mixu reggae, world music, latina a hiphopu a QUESTABLISTS CREW DJ's. 

Po dvou uskutečněných a vyprodaných vystoupeních v roce 2016 a 2018 se Queenie do Sona v pátek 6. prosince vrací hned s dvěma koncerty nesoucími označení Queen Relived. Kapela naváže na své poslední představení a opět do Brna přiveze pódiovou konstrukci a show ve stylu halových koncertů Queen.

Tradiční adventní akce pro děti i dospělé na hradě se koná i letos. V sobotu 7. prosince 2019 na Vánoce na Špilberku se brány ikonického hradu otevřou návštěvníkům, aby se pokochali pohádkami a vánočními zvyky! Čeká vás pestrý program na nádvoří, jarmark, vánoční dílničky i nová kouzelná výstava Hajundija, zem za zavřenýma očima a spousta další zábavy.

Vánoční atmosféra, inspirace pro nákup dárků, zábavný doprovodný program – to vše nabídnou Vánoční veletrhy na brněnském výstavišti od pátku 6. až do 15. prosince. Veletrh nabídne široký sortiment zboží od cca 400 prodejců nabízejících módu, hračky, dekorace, vybavení do domácnosti, kosmetiku a originální dárky od lokálních tvůrců. Doprovodný program nabídne i mnoho řemeslnických a kulinářských workshopů zaměřených speciálně na vánoční tematiku.

Že asijské kuchyně není nikdy dost? V sobotu se můžete do Asie podívat jedním otevřením dveří Večerky. Nejde ovšem o vietnamský obchůdek, ale o otvíračku luxusního podniku na Pekařské, kde se to kvalitní gastronomií začíná jen hemžit. Pomyslná stuha bude přestříhnuta už ráno, kdy si do Večerky můžete přijít na první snídani pro veřejnost vůbec, zdržet se můžete i na oběd a večer to zapít speciálními drinky nebo vínem. 

Kdo dokáže mávnutím hůlky smazat státní dluh, poslat sníh do Karibiku, založit denně tři až čtyř nadace pro Afriku? Kapitán Demo! Největší Zlatíčko a Mistr světa ve skládání hitů či komplimentů, a to jak v minulosti, tak současně i v budoucnosti! Jeho Česko umíme Tour se bude vyprodávat ještě dlouho po tom, co skončí. Kapitán Demo konečně navštíví Flédu v sobotu 7. prosince.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Fléda

Štítky Vánoce, Brno, Kapitán Demo, Queen, Špilberk, Večerka, Zezula, Fléda, Asie, Freddie Mercury, kopec, snowboarding, Jiří Burian, Brněnské výstaviště, SNOWBOARD ZEZULA, kongresové centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Kapitán DEMO, Snowboard párty, Vánoce na výstavišti i na Špilasu, oživlý Freddie Mercury s Queen, a kus Asie na Pekařské  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.