Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Brněnské kino Lucerna představí pokračování Špindlu, vánoční romantiku a pro děti komediální dvojici Pat a Mat

První polovina prosince se ponese již v předvánočním duchu. Pokračování úspěšné české komedie Špindl připraví diváky na lyžařskou dovolenou a pro pravé romantiky se bude promítat krásný britský příběh Last Christmas. Pro děti je připravena novinka v podobě dalšího filmu s kutily Patem a Matem. Lovcům vánočních dárků udělá Lucerna radost dárkovými poukázkami.

Kousek zimní romantiky

Po prvním díle filmu Špindl, který jste v kinech mohli zhlédnout před dvěma lety, přichází pokračování. I nyní se jednotlivé příběhy postav propojí v lyžařském středisku. Kromě krás, jež nabízí Krkonoše, se můžete těšit na humorné průpovídky, hlášky a zajímavou hereckou sestavu. Již v pátek 6. prosince se na plátně brněnské Lucerny objeví Radim Fiala, Hana Vagnerová, Ondřej Navrátil nebo Alice Bendová a spoustu dalších.

Další zimní romantickou komedií bude britský film Last Christmas s Emilii Clark v hlavní roli. Herečka známá především jako Daenerys Targaryen ze Hry o trůny zde ukazuje svůj komediální talent. Ve filmu Paula Feiga (Špión, Ženy sobě) se představí jako Kate, která nežije vůbec šťastný život a dělá špatná rozhodnutí jako na běžícím páse. Magický Londýn, vánoční atmosféra a mladík Tom její život pozitivně změní. Na premiéru můžete vyrazit již v úterý 10. prosince.

…A je to! Kutilové opět na plátně!

Dvojice nezručných kutilů opět míří na plátno brněnského kina Lucerna. Kratší formát s délkou 62 minut je určen především pro menší děti, které se s kinem teprve seznamují. Pat a Mat: Kutilské trampoty si ovšem užijí všechny generace a série nových příběhů dokáže pobavit svou originalitou. Premiérová projekce proběhne již v sobotu 7. prosince v 13:45.

Dárkové vstupenky již v prodeji

Máte kolem sebe filmového fanouška nebo například rodiče, kteří si do kina rádi pravidelně vyrazí? V kině Lucerna lze v současné době zakoupit dárkové vstupenky a obdarovat své blízké libovolným filmovým zážitkem. Dárková vstupenka je určena pro dvě osoby a je možné ji zakoupit pouze osobně na pokladně kina. Vybrat si můžete ze tří variant. Základní cena pro dva dospělé je 260 Kč, pro dva důchodce či studenty je cena 200 Kč a poslední variantou je kombinace za 230 Kč. Platnost vstupenky je šest měsíců, je tedy dostatek času na to, aby si obdarovaný vybral projekci filmu, a to buď při návštěvě kina nebo přes rezervační systém.

Veškeré informace o časovém rozvržení projekcí, uplatnění slev a možností rezervace naleznete na webových stránkách kina.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Plášek

Štítky kino lucerna, program, novinky, brno, kino, Palác Lucerna, Pat a Mat, Špindlerův Mlýn, film, vstupenka, plátno, Radim Fiala, Hana Vagnerová, Alice Bendová, Daenerys Targaryen, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnské kino Lucerna představí pokračování Špindlu, vánoční romantiku a pro děti komediální dvojici Pat a Mat  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.