Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Leoš Mareš, David Stypka, Tata Bojs, Skyline, Visací zámek, Queenie, Vánoční veletrhy a Kapitán Demo

V pátek po návštěvě náměstí Svobody jsem byla přesvědčená, že v Brně už více lidí být nemůže. Ale ouha, tento týden se k nám sjíždí snad všichni muzikanti z Česka a Slovenska. Ještě že dárky bude možné pořídit na jednom místě, když se celý týden bude jen přebíhat mezi koncerty.

Český písničkář David Stypka a slovenská kapela Korben Dallas vyráží na společné turné. Spojení písničkářského folku, rocku a jazzu s alternativní slovenskou rockovou kapelou si budou moci posluchači vychutnat v pondělí 2. prosince na Flédě.

Česká kapela Tata Bojs vydala v září vinylovou reedici alba Biorytmy a kromě toho pracuje na desce nové. Některé dosud nevydané písně zazní i na prosincovém koncertě v Sonu v úterý 3. prosince.

Divoká parta Skyline vystoupí na Flédě ve středu 4. prosince. Nyní představuje nový singl Move on, kterým avizuje osmé album. Z ceny každé vstupenky kapela daruje 10 Kč neziskové organizaci Ratolest Brno. která poskytuje dětem, mladým lidem i celým rodinám v obtížné životní situaci sociální a preventivní služby.

Moderátor, herec, zpěvák a nově i barman – to vše je Leoš Mareš. Ve středu 4. prosince vás obslouží v Punčovém baru na náměstí Svobody a následně si na pódiu můžete užít jeho show.

Skupina Visací zámek oslaví ve čtvrtek 5. prosince na Flédě 37. výročí svého vzniku. Punková skupina hraje stále ve stejném složení. Kromě dnes již zlidovělých hitů jako jsou Cigára nebo Známka punku představí kapela i songy z připravované nové desky. Jak host tohoto punkového večera vystoupí kapela Znouzectnost.

Po dvou uskutečněných a vyprodaných vystoupeních v roce 2016 a 2018 se Queenie do Sona v pátek 6. prosince vrací hned s dvěma koncerty nesoucími označení Queen Relived. Kapela naváže na své poslední představení a opět do Brna přiveze pódiovou konstrukci a show ve stylu halových koncertů Queen.

Vánoční atmosféra, inspirace pro nákup dárků, zábavný doprovodný program – to vše nabídnou Vánoční veletrhy na brněnském výstavišti od soboty 6. až do 15. prosince. Veletrh nabídne široký sortiment zboží od cca 400 prodejců nabízejících módu, hračky, dekorace, vybavení do domácnosti, kosmetiku a originální dárky od lokálních tvůrců. Doprovodný program nabídne i mnoho řemeslnických a kulinářských workshopů zaměřených speciálně na vánoční tematiku.

Kdo dokáže mávnutím hůlky smazat státní dluh, poslat sníh do Karibiku, založit denně tři až čtyř nadace pro Afriku? Kapitán Demo! Největší Zlatíčko a Mistr světa ve skládání hitů či komplimentů, a to jak v minulosti, tak současně i v budoucnosti! Jeho Česko umíme Tour se bude vyprodávat ještě dlouho po tom, co skončí. Kapitán Demo konečně navštíví Flédu v sobotu 8. prosince.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Mareš, David Stypka, Tata Bojs, Skyline, Visací zámek, Queenie, Vánoční veletrhy, Kapitán Demo, koncert, hudební skupina, Leoš Mareš, Brno, veletrh, Česko, Slovensko, Fléda, Korben Dallas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Leoš Mareš, David Stypka, Tata Bojs, Skyline, Visací zámek, Queenie, Vánoční veletrhy a Kapitán Demo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.