Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Spousta pohádek a nová česká komedie. Lucerna nabídne na přelomu srpna a září hlavně dětskou podívanou

PR článek

Závěr letních prázdnin se v brněnské Lucerně, tak jako každý rok, přizpůsobí hlavně dětem. Poslední srpnový týden se prodlouží otevírací doba a přibude několik odpoledních projekcí. V září dětské filmy uvolní prostor české komedii Přes prsty a pokračujícímu hitu od Tarantina.

Pro děti, jež čeká během pár dní nový školní rok, který představuje konec poklidného období, otevře kino své dveře každý den již od 13:30. Otevírací doba bude nejen pro malé diváky prodloužena netradičně i ve všední dny již od pondělí 26. srpna až do samotného začátku školního roku.

Mezi promítanými pohádkami nemůže chybět oblíbené dobrodružství domácích zvířátek. Tajný život mazlíčků 2 již od počátku prázdnin brázdí útroby Lucerny, avšak možná právě vám zatím unikal. Příběh teriéra Maxe, líné kočky Chloe nebo akčního králíčka Snížka tentokrát vypráví o pozitivech i negativech společného soužití domácích mazlíčků a lidí. Komediální animovaná podívaná si najde své místo v programu po tři dny od 26. srpna, vždy jako první projekce ve 14 hodin.

Na výběr budou také pravidelné projekce oblíbeného remaku klasické pohádky od Disneyho. Ačkoliv Lví král vstoupil do kin již na konci července, je stále velice populární a jeho projekce na plátně by si měla najít místo ve vašem kalendáři. Světově známý příběh malého lvíčete Simby v moderní verzi zaujme především realistickým vizuálem, nostalgickým nádechem a skvělým dabingem. Hlasy Miroslava Etzlera, Otakara Brouska nebo Jana Šťastného můžete slyšet od čtvrtka 26. srpna až do 1. září, vždy v 16:00.

Po dětských projekcích je na programu vždy večerní program pro dospělé. Novinkou v následujících dnech bude romantická česká komedie z prostředí plážového volejbalu. Pod film Přes prsty se režijně podepsal scenáristický mág Petr Kolečko, který do hlavních rolí obsadil hereckou trojici Petra Hřebíčková, Jiří Langmajer a Denisa Nesvačilová. Odlehčený snímek představí strasti sportovních ambicí křížících se s nevyzpytatelným mužským šarmem. Premiéra je stanovena na 29. srpna ve 20:30.

Ve výběru figuruje také již zaběhnuté a představené Toy Story 4: Příběh hraček nebo česká pohádka nejen pro nejmenší s názvem Hodinářův učeň. Z filmů pro dospělejší publikum nabízí letní komedie Yesterday s písněmi skupiny Beatles a Tarantinův devátý hit Tenkrát v Hollywoodu.

Veškeré informace o časovém rozvržení projekcí, uplatnění slev a možností rezervace naleznete na webových stránkách kina

Autoři | Foto Mikuláš Valíček

Štítky kino lucerna, filmy, promítání, premiéry, komedie, Palác Lucerna, pohádka, kino, Přes prsty, dětský film, Otakar Brousek starší, Jiří Langmajer, Petra Hřebíčková, Miroslav Etzler, Jan Šťastný, Petr Kolečko

Spousta pohádek a nová česká komedie. Lucerna nabídne na přelomu srpna a září hlavně dětskou podívanou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.