Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: The Offspring, Prago Union, City Piknik, swingový večer a festivaly jídla

Dny se krátí, noci prodlužují, večery jsou chladnější. Protancujte noc v rytmu swingu, zazpívejte si se svou oblíbenou kapelou i ochutnejte místní i zahraničí dobroty, protože léto nám pomalu končí a další příležitost budete mít až za rok.

5 dnů pro vaše chuťové pohárky a společenské radovánky v centru Brna, to je Food & Drink Fest Svoboďák. Otvírejte kalendáře a piště si, že od úterý 20. do soboty 24. srpna musí rozhodně zamířit na náměstí Svobody. Čeká vás nabídka restaurací, street food dobroty, vinařství, pivovary a také něco ostřejšího.

Máte chuť protančit letní noc za rytmu swingu? Tak to si nenechte ujít letní swingový večer na Petrově v altánu v Denisových sadech v úterý 20. srpna. Nebudou chybět ani ukázkové lekce pro začátečníky, kde se naučíte základní kroky.

Legendární kalifornská kapela The Offspring zavítá ve středu 21. srpna na Brněnské výstaviště. A jejich doprovod taky není k zahození, jako předkapely vystoupí Doors, Burning Steps, WSTR a Ignite.

Poslední letošní hudební piknik Hitrádia City Brno bude v parku na Slovaňáku ve středu 21. srpna. Zahraje kapela Mirai a Xindl X. Při koncertu si můžete na dece nebo v plážovém lehátku vychutnávat pivo z brněnských pivnic a pivovarů, drinky a spoustu dobrého jídla.

Přijďte již na třetí festival Jižní Moravy, Slow Food, který bude od čtvrtka 22. až do soboty 24. srpna na Zelném trhu. Objevíte lokální produkty přímo v ulicích Brna, čeká vás ochutnávková výstava sezónních a místních potravin a součástí programu bude také ukázka gastronomického dědictví, výstava plodin, ochutnávky a praktické dílny, které vám představí techniky tradičního lokálního vaření, přípravy jídla a konzervace potravin.

Ve čtvrtek 22. srpna vystoupí na Špilberku pražská hip-hopová skupina Prago Union. Už nám zbývá jen pár letních koncertů, tak si je nenechte ujít, atmosféra na Špilberku je neopakovatelná.

Ale na konec srpna je pro vás připravena ještě další jedinečná událost pod širým nebem! Prostory velkého nádvoří hradu Špilberk rozezní v sobotu 24. srpna úžasný, melodický house od DJky a producentky Nora En Pure ze Švýcarska.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, hudební skupina, jídlo, The Offspring, Prago Union, festival, Brno, Špilberk, Xindl X, Náměstí Svobody, Slow Food, pivovar, Mirai

TIPY NA TÝDEN: The Offspring, Prago Union, City Piknik, swingový večer a festivaly jídla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.