Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnská drum'n'bass partička se dnes v Praze utká o titul nejlepší crew roku

O titul nejlepší crew, tedy nejlepší party drum'n'bass (DNB) Djů v Česku, se dnes v pražském klubu Storm utká brněnská Mindicted Crew. Devítičlenná parta kamarádů z Brna se za pět let své existence dostala mezi nejlepší české celky věnující se zlomenému beatu v tempu 174 BPM. K titulu jim mohou pomoci lidé i hlasováním online.

Během pěti let na špici

Kluci z Mindicted Crew ušli od roku 2014 opravdu dlouhou cestu. Postupně se vypracovali mezi české špičky, pravidelně vystupují v klubech po celé ČR i v zahraničí (Malta, Slovinsko, Slovensko) a mají za sebou hraní na značném množství open air festivalů (Let It Roll, S-Massacre, Fortune Festival, Basement Festival, Rosnička a další). Vyvrcholením jejich práce bylo vítěztsví na prvním ročníku DNB Battle Kombat v orce 2018. Letos tak kluci z Brna šlapou za obhajobou titulu.

DNB Battle Kombat je soutěž českých DNB uskupení, která se letos již druhým rokem odehrává v pražském Storm Clubu. Na začátku bylo 8 nominovaných crews, ze kterých se v průběhu čtyřech základních kol a dvou semifinálových vyselektovaly dvě finálové - Drum And Bass Production Crew z Plzně a Mindicted Crew z Brna.

Na vítěze čeká kromě prestiže na české DNB scéně také tříhodinový showcase na největším DNB festivalu na světě - Let It Rollu 2019 či dlouhodobá spolupráce se Storm Clubem.

O vítězi rozhodnou i lidé na sociálních sítích

O vítězi rozhoduje několik kritérií. Prvním je hlasování v anketě mezi fanoušky na sociálních sítích. Hlasovat může každý Anketa se uzavírá dnes v 16. hodin.

Dalším kritériem je hlasování návštěvmníků při samotném finálovém večeru ve Storm Clubu v Praze a posledním kritériem je  názor samotného pořadatele, který posuzuje jak kvalitu hudební produkce na místě, tak kreativitu jednotlivých crew v promování své účasti na závěrečném mejdanu.

Finále na celý život

Že do toho jdou kluci z Mindicted Crew opravdu naplno a nepodceňují ani poslední kritérium - promování akce - svědčí i bláznivé kousky jeho členů. Například Martin "Tower" Binder si nechal vytetoval logo soutěže na stehno. Na finálový večer bude díky tomu vzpomínat po zbytek života. Díky hlasování online můžeme pomoci tomu, aby z toho byly vzpomínky na večer vítězný!

Foto Mindicted Crew

Štítky mindicted crew, drumnbass, soutěž, storm club, Praha, Brno, Česko, Let It Roll, Slovensko, Slovinsko, Malta

Brněnská drum'n'bass partička se dnes v Praze utká o titul nejlepší crew roku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.