Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Tata bojs, Fast Food Orchestra, Stand-up u Vaňkovky a piknik na Kraví hoře

Čeká nás první prázdninový týden, který bude značně prosluněný. Tak si ho užijte pořádně, protože jaký první týden, takové celé prázdniny. A pokud by toho sluníčka bylo moc, tak se můžete podívat do Chile.

Chcete vidět zatmění Slunce? Přidejte se v úterý 2. červenceHvězdárny na Kraví hoře na cestu do jihoamerického Chile, kde nastane 2. července nastane úplné zatmění Slunce. Těšit se můžete na přednášky odborníků z Masarykovy univerzity, kteří vysvětlí, k čemu jsou jeho úplná zatmění stále užitečná. V průběhu programu budeme živě sledovat různé fáze zatmění a spojíme se s výpravou studentů z Masarykovy univerzity, kteří do Chile podnikli pozorovatelskou expedici.

Léto v Brně žije! Přesvědčí vás o tom Pa Ti Pa Mi Party v Tržnici, které budou každou středu až do konce prázdnin. Začínají již teď, ve středu 3. července. Přijďte si zatancovat a naučit se kroky salsy, bachaty a kizomby.

Iva Pazderková, Adéla Elbel, Tomeš, Vičar a další komici nás pobaví ve středu 3. července v rámci Vaňkovkva festu se svými vystoupeními na akci Stand Up Comedy Live! Stand-upové večery jsou na Vaňkovka Festu vždy plné překvapení a hlavně smíchu. Kapesníky s sebou a přijďte, jestli máte odvahu a dostatečně vytrénovanou bránici. Tohle je totiž silná kombinace známých tváří, a především nejlepších stand-up komiků v ČR.

Po vyprodaném Sono centru a veleúspěšné výstavě k výročí kapely se Tata Bojs přijedou ukázat ve čtvrtek 4. července i na Špilas. Spolu s nimi vystoupí místní alternativci Ghost of You, což značí velmi pěkný hradní podvečer.

Nomádi tuzemských i zahraničních dálnic, kapela Fast Food Orchestra rozváží reggae a ska rytmy po klubech i festivalech již od roku 1998. A jednu ze zastávek si udělají i v Brně na Vaňkovka Festu v čtvrtek 4. července.

Brunch 'n 'Park: Piknik v parku na Kraváku je nový projekt Filtru, který propojuje chillování v brněnských parcích s kvalitní hudební produkcí a dobrým jídlem a pitím. Máte snad lepší program na neděli 7. července, než relaxovat v parku na Kraví hoře? A když bude počasí přát až moc, tak si můžete odskočit na blízké koupaliště.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Brno, Hvězdárna, Stan up, Vaňkovka, Fast Food Orchestra, Tata Bojs, Kraví hora, Chile, Masarykova univerzita, rychlé občerstvení, piknik, Iva Pazderková, Adéla Elbel, Česko

TIPY NA TÝDEN: Tata bojs, Fast Food Orchestra, Stand-up u Vaňkovky a piknik na Kraví hoře  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.