Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: No Name, Korben Dallas, Pokáč, Ventolin, šest večerů na sociálních sítích a Osobní růst

Jaro je symbolem nových začátků. Občas není potřeba začít úplně od znova, ale jen malá změna, která posune. Někdy nakopnou nové znalosti, jinde příběhy ostatních a v některých chvílích pomůže ta správná písnička pro lepší den.

Pokáč je český písničkář, který získal ocenění Zlatá deska za debutové album Vlasy, nominace na Objev roku v cenách Anděl a anketě Český Slavík, taky má miliony zhlédnutí na youtube. A rozhodně právem! Přesvědčte se o tom ve středu 3. dubna na Flédě.

Korben Dallas letos v březnu vydali nové studiové album s názvem Bazén. Producentem nahrávky je britský hudebník a skladatel Eddie Stevens. Kapela album představí na československém turné, v rámci kterého zavítají ve středu 3. dubna do brněnského Kabinetu múz.

Zajímají vás sociální sítě natolik, abyste na nich chtěli pracovat? Ve čtvrtek 4. dubna v prostorách Notina začíná kurz Šest večerů na sociálních sítích, kde se po šest týdnů, každý čtvrtek, naučíte něco nového, co využijete v práci, ať už pracujete sami na sebe, pro někoho jiného nebo chcete nakopnout vlastní podnikání.

Jakmile se zmíní jméno kapely No name, mnohým se ihned zlepší nálada. Brňákům o to více, neboť po přesně pěti letech se No Name vrátí na prkna Mahenova divadla, aby zde odehrála svůj druhý akustický koncert, a to v rámci velkého Česko-slovenského turné „DERMACOL No Name acoustic tour“. Tento jedinečný koncert bude ve čtvrtek 4. dubna.

První dubnový pátek, 5. dubna, Fléda zasvětí alternativní elektronické hudbě. Sedmihodinovou taneční party nastartuje DJ morpheus, kterého vystřídá klíčová postava ostravské klubové kultury Marius Konvoj. Zástupce americké diy noise&drone kazetové scény Container uvede hlavní hvězdu večera Ventolina. Tečku za jeho psychedelickým poetic technem a elektronickými experimenty udělá dýdžejské duo Tomino & Myslivec.

V pořadí osmá konference Osobní růst předá v sobotu 6. dubna nejaktuálnější poznatky z oblasti osobního rozvoje v osmi přednáškách. Mezi řečníky v kině Scala nebude chybět Bob Kartous, zakladatelka projektu Lepší rodina Paula Fassati, psychiatrička Zuzana Špačková a také sám zakladatel institutu GrowJOB a autor Konec prokrastinace Petr Ludwig.

Konference nabídne případové studie, praktické nástroje a inspirace od odborníků z různých oblastí. Řečníci se budou věnovat například tématům duševního zdraví, partnerství, efektivního vzdělávání nebo boje se strachem.

 

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky tipy na týden, sociální síť, Pokáč, Český slavík, Eddie Stevens, YouTube, Fléda, No Name, Petr Ludwig, Bohumil Kartous, Scala, hudební skupina

TIPY NA TÝDEN: No Name, Korben Dallas, Pokáč, Ventolin, šest večerů na sociálních sítích a Osobní růst  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.