Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přijďte se přesvědčit, že učení nemusí být nuda! Noc vzdělávání na Pedagogické fakultě MU bude plná zábavy

Svou noc mají muzea, kostely, věda... Proč by nemohlo mít svoji noc i vzdělávání? V předvečer Dne učitelů zůstane Pedagogická fakulta MU otevřená i po skončení běžných přednášek a seminářů. Prostory se zaplní lidmi, kteří zahořeli pro svět vzdělávání. Vzdělávání jiných i sebe samých. Připojte se!

Praha, Plzeň, Olomouc, České Budějovice a hlavně Brno! Již třetí rok pořádá Organizace Otevřeno, která sdružuje studenty pedagogických fakult, k příležitosti Dne učitelů Noc vzdělávání. Nemáte ve středu 27. března co na práci? Investujte svůj čas do seberozvoje a přijďte se podívat na festival vzdělávání. Program, který organizují sami studenti, nabídne pestrou škálu zábavy od workshopů, přednášek, diskuzí až po promítání tematických filmů.

Co od tohoto festivalu čekat? Cílem Noci vzdělávání je vyzdvihovat otázky kolem důležitých témat školství. „Známkovat nebo neznámkovat, učit se venku nebo dávat domácí úkoly – to jsou jen některá témata, která zazní na letošním ročníku. Kromě toho se budeme věnovat například finanční, digitální a mediální gramotnosti, domácímu vzdělávání nebo osobnosti učitele,” uvedl Tomáš Čakloš, předseda iniciativy Otevřeno.

Třetí ročník Noci vzdělávání nabízí prostor pro setkávání různých skupin lidí se stejným zájmem. „Společnost stále hlasitěji volá po změnách ve školství. Proto bychom i my rádi přispěli k hledání možných cest, kterými se vydat, ať už formou diskuzí nebo názornými workshopy. Cílíme nejen na rodiče, ale na každého, kdo si klade tu samou otázku – co takhle dělat to jinak?” vysvětluje Čakloš.

Více informací se dočtete přímo na webu . Nečekejte, přihlašte se na facebookovou událost a přijďte se přesvědčit, že kantorství není jen o rozdávání známek a poznámek. 

Autoři | Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky noc vzdělávání, studenti, Den učitelů, Praha, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno, Plzeň, Olomouc, České Budějovice

Přijďte se přesvědčit, že učení nemusí být nuda! Noc vzdělávání na Pedagogické fakultě MU bude plná zábavy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.