Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Sraz českých bohémů, Kubánská noc, Mňága a Žďorp, Maniak a Fast Food Orchestra

V životě umělce nastane několik přelomových okamžiků – nová deska, výročí kapely, první sólové album. A pak jsou tu okamžiky v životě cestovatele – první cesta kolem světa, první stopnuté auto. Tyto milníky zažije na vlastní kůži jen malé procento z nás, ale tento týden si je můžeme užít na koncertech, promítáních i přednáškách.

Turné k příležitosti oslav dvacet let existence kapely Fast Food Orchestra je tady! Brněnská zastávka na Flédě je samozřejmostí, tak se těšte na středu 27. března. Čekejte unikátní set, který bude průřezem od ska-punkových let až po současnou tvorbu. 

Hentai Corporation je česká thrash-rock’n’rollová kapela z Prahy výjimečná nevídanou zběsilostí svých živých vystoupení. Během své existence tato formace získala pověst jedné z nejtalentovanějších a zároveň nejkontroverznějších kapel u nás. Ve čtvrtek 28. března se o tom můžete přesvědčit na Melodce.

Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy a do Brna ho přijede představit ve čtvrtek 28. března na Šelepku. Zatímco s německou skupinou Die Happy vydala v evropském měřítku vícero úspěšných nahrávek a spolupracovala s řadou významných zahraničních i domácích interpretů, sólovka přichází až letos.

Ve čtvrtek 28. března vystoupí v Sono centru český písničkář Sebastian. Vydává se na sérii koncertů, kde pokřtí svou novou desku Rub a líc, kterou předznamenal song Bestseller.

Do Brna zavítá ve čtvrtek 28. března kapela Mňága a Žďorp. Mňága a Žďorp se vrací na Flédu s valašským rockem, Třínohým psem a novým coverem J.A.R. Těšte se! S jarem přijde rock'n'roll, kytary a saxofon.

Hudební noc vybarvená rytmy salsy, merengue, bachaty, cha cha cha, rumby a son, takový bude pátek 29. března na Flédě, jelikož nás čeká Kubánská noc. Atmosféru kubánských klubů a barů přinese latino kapela Bohemios a DJs Chocolino a El Rey.

V Sono centru bude mít v pátek 28. března koncert Majk Spirit a představí zde svou novou desku Nie som tu nahodou. V Česku budou k této desce pouze tři speciální koncerty s jedinečnou show,

Cestovatelský festival zaměřený na motivaci k cestování i k rozvoji v osobním životě, Sraz českých bohémů, nás čeká tento víkend od pátku 28.března do neděle 31. března. Speciální hosté předvedou, jak dělat věci jinak a motivují nadšence vzít batoh na záda a zažít jedno z největších dobrodružství v životě. Tak co, jste připraveni poznat lidi, kteří procestovali celý svět nejpodivnějšími způsoby a třeba se i stát jedním u nich?

Maniak se vrací v sobotu 30. března do Brna na Flédu s první Ach Ano akcí tohoto roku. Jako hosté se představí Fobia Kid se svým čerstvým albem Garáž a Radikal Chef, který přiveze mimo jiné nové album Freeride 3.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, hudební skupina, koncert, Mňága a Žďorp, Fléda, rychlé občerstvení, Brno, přednáška, Hentai Corporation, Marta Verner, Don Omar, Majk Spirit, Praha

TIPY NA TÝDEN: Sraz českých bohémů, Kubánská noc, Mňága a Žďorp, Maniak a Fast Food Orchestra  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.