Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA SVÁTEČNÍ TÝDEN: Česká mše vánoční, tradiční vánoční koncert, Vesmírné Vánoce a X-Mass Hell

Vánoční svátky by se měly trávit s blízkými, ale netvrdím, že je nutné je celé trávit doma u televize. Vezměte přátele či rodinu a vyrazte na některou z poklidných tradičních či trošku živějších akcí. Ať tak či onak, přeji vám, aby vánoční chvíle byly co možná nejvíce v poklidu a plné příjemných chvil.

Česká mše vánoční, také uváděná jako mše Hej mistře nebo lidově Rybovka od Jakuba Jana Ryby je klasikou pro Štědrý večer. Přímo v pondělí 24. prosince si ji můžete poslechnout v Alfa pasáži.

A pokud preferujete živější večer, tak již tradičně bude na Flédě 24. prosince vánoční párty, kde můžete vytancovat večeři i veškeré cukroví. Objeví se zde DJ Cliché, Tomas Ivicic (Maximal), Upgrade a Warphil.

Pokud to na párty přeženete, pokát se můžete v úterý 25. prosince v katedrále sv. Petra a Pavla, kde bude Tradiční vánoční koncert. Těšit se můžete na české i světové koledy.

A jestli byste místo návštěv příbuzných raději zmizeli někam do vesmíru, Hvězdárna a planetárium Brno vám to umožní. Od 26. do 31. prosince neboli od Štěpána do Silvestra si zde můžete užít akci Vesmírné Vánoce.

A na závěr tu máme poslední vánoční párty, X-mas Hell v pátek 28. prosince na Flédě. Po roce se na Flédu vrací vánoční Big Boss párty a krom PSH, Maniaka, Zveriny a dalších interpretů a DJs (Black Angelika, Karaoke Tundra a Diskotek) se pokřtí dvě desky. Diamant od Lvcase Dope a Zverinovo Mali ste sa lepšie učiť!!!.

Autoři | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Tipy na týden, kultura, Vánoce, Fléda, Jakub Jan Ryba, Štědrý den, Black Angelika, silvestr, Hvězdárna a planetárium Brno, Mali

TIPY NA SVÁTEČNÍ TÝDEN: Česká mše vánoční, tradiční vánoční koncert, Vesmírné Vánoce a X-Mass Hell  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.