Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Neznámý muž brutálně napadl obsluhu nonstopu v Bohunicích

Minulý pátek došlo v jednom bohunickém baru k brutálnímu napadení servírky dosud neznámým mužem. Násilník, který si z podniku odnesl lup 60 tisíc korun, několikrát uhodil ženu půllitrem. Ta skončila s následky útoku v nemocnici. Policie po muži pátrá.

Po pachateli brutálního loupežného přepadení pátrají brněnští kriminalisté, kteří se věnují objasňování násilné trestné činnosti. Minulý týden v pátek kolem desáté hodiny dopoledne navštívil dosud neznámý muž bar v ulici Čeňka Růžičky.

"Posadil se na venkovní zahrádku, objednal si pivo a chvíli si v podniku obhlížel situaci. Po chvíli přišel za barmankou dovnitř a požádal ji o rozměnění dvousetkorunové bankovky. V okamžiku, kdy se žena sehnula pro peníze, pachatel na ni prudce zaútočil," uvedla mluvčí policie Andrea Straková.

Muž narazil sedmadvacetiletou ženu na stěnu a strčil ji na zem do skladu. Poté ji několikrát udeřil půllitrem do hlavy a odcizil jí číšnickou peněženku s hotovostí kolem šedetáti tisíc korun. 

"Kriminalisté z dalšího šetření zjistili, že tentýž muž navštívil podnik již o dva dny dříve, tedy ve středu, kdy z baru nepozorovaně odcizil číšnický flek. V obou případech jeho jednání zaznamenaly bezpečnostní kamery," doplnila dále Straková.

Jedná se o muže ve středních letech, vysokého asi 180 cm, má delší spíše světlejší vlasy a celkově působil zanedbanějším dojmem. Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po uvedeném muži. Jakékoliv informace, které by mohly pomoci při vyšetřování neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158.

Štítky policie, útok, nonstop, půllitr, servírka, obsluha, napadení, hledání, brno, bohunice, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž brutálně napadl obsluhu nonstopu v Bohunicích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.