Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Opilý muž přišel do prádelny, svlékl se do trenek a šel se vykoupat

Brněnští strážníci musí být zvyknutí na ledacos. Opilecké eskapády jsou totiž v brněnské metropoli na denním pořádku. To, co však předvedl jeden opilý muž včera v prádelně na Merhautově ulici, se vymyká i "obvyklým" zážitkům s posilněnými individui.

Rozčarování nad chováním mužem, který narušil jinak poklidný chod prádelny v Merhautově ulici, dal včera najevo svědek, který se ozval na tísňovou městské policie. Uvnitř zahlédl muže, který se prý po samoobslužné prádelně pohyboval opilý a navíc údajně jen ve spodním prádle, čímž odrazoval od praní oděvů další klienty.

Když strážníci dorazili na místo, v prádelně u rozbitého stolu zastihli jen lehce raněného a k tomu do poloviny těla svléknutého muže, který ležel na zemi. Byl při vědomí, na dotazy strážníků však reagoval velmi zmateně. Když se ho hlídka zeptala, kdo poškodil stůl hned vedle něj, tvrdil, že se do prádelny přišel jen vykoupat.

Strážníci proto zavolali zdravotníky, kteří muže ošetřili a sanitkou převezli do Vojenské nemocnice. „Přesnou výši škody provozovatel teprve vyčíslí a případem se tak bude zabývat správní orgán. Předvolání k němu čeká čtyřiasedmdesátiletého muže podezřelého z přestupku proti majetku," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky prádelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž přišel do prádelny, svlékl se do trenek a šel se vykoupat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.