Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Zabiju krokodýla, přesvědčoval opilec strážníky. Odchyt skončil na záchytce

Legendární lovec krokodýlů Australan Steve Irwin je sice bohužel několik let po smrti, Brno ale na malou chvíli našlo jeho lokální, neméně odvážnou verzi. Brněnský lovec však ztroskotal. Ještě dřív, než mohl najít a chytit svého imaginárního krokodýla, našli a chytili ho strážníci. Kvůli jeho stavu pak skončil celý odchyt na záchytce.

„Velké problémy s rovnováhou měl muž, kterého strážníci uviděli při pondělní kontrole Vlkovy ulice. Když se k němu přiblížili, bylo i z jeho dechu patrné, že je pod vlivem alkoholu," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Přestože mluvil muž z cesty a velmi nesrozumitelně, jeho indispozice mu neubraly na odhodlanosti. Strážníkům rozhodně tvrdil, že je v pořádku a připraven zabít krokodýla. "Strážníkům, kteří ho přidržovali, aby neupadl, se ale i přes zákonné výzvy snažil vytrhnout a odejít z místa," doplnil Šoba. 

Poté jeho agresivita dále narůstala, hlídka tak dvaatřicetiletého muže spoutala a sanitka ho převezla na záchytku. „Po vystřízlivění se bude zodpovídat z přestupků proti občanskému soužití a veřejnému pořádku," uzavřel mluvčí.

Zdroj: MP Brno

Martin Šeda

Štítky krokodýl, záchytka, Steve Irwin, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zabiju krokodýla, přesvědčoval opilec strážníky. Odchyt skončil na záchytce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.