Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena bourala na Vídeňské - měla 4,3 promile

Včera před pátou hodinou odpolední nám oznámila projíždějící řidička podivné chování tmavého fordu, jehož řidička mířila po Vídeňské ulici (obslužná komunikace) směrem do centra. Jevilo se jí, že má žena buď nějaké zdravotní potíže nebo není střízlivá.

Policisté okamžitě po podezřelém vozidle začali pátrat. Vzápětí nám volali pracovníci záchranné služby, že zasahují u dopravní nehody se značně opilou účastnicí. Policisté dorazili na místo a dali sedmatřicetileté ženě dýchnout. A výsledek je ohromil. Na displeji přístroje svítila hodnota 4,07 a při opakované zkoušce dokonce 4,3 promile alkoholu.

Žena, která kromě vlastního auta poškodila i kovovou sklápěcí zábranu parkovacího místa, putovala do nemocnice (ovšem už bez zadrženého řidičského průkazu). Jakmile vystřízliví, bude se zodpovídat z řízení pod vlivem návykové látky. Za nehodu pod vlivem alkoholu je možno uložit až tříletý trest odnětí svobody.

Zpráva Policie ČR

Štítky policie, nehoda, alkohol, Brno, Vídeňská ulice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena bourala na Vídeňské - měla 4,3 promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.