Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Uzavírka ulice Špitálka dále zhoršila provoz v centru

Včerejší půlnocí došlo k uzavření provozu v obou směrech v brněnské ulici Špitálka, která je vytíženou spojkou mezi ulicemi Cejl a Křenová. Po zastavení provozu v ulici Milady Horákové tak jde o další citelný zásah do plynulosti provozu v centru města. V úterý ráno byl provoz na Křenové ulici velmi hustý na stupni čtyři.

Již během minulého týdne mohli řidiči zaznamenat přípravné práce v prostoru kolem železničního viaduktu v ulici Špitálka, v pondělí pak byla tato důležitá tepna uzavřena úplně. Dopravní omezení je plánováno až do noci 29. července. Zvýšení provozu se dočkají zejména křižovatky Křenová - Koliště nebo Vlhká ulice.

Cestu z Cejlu směrem na Křenovou v současnosti komplikuje zákaz odbočení z Cejlu na ulici Koliště a řidiči tak budou využívat zejména Vlhkou ulici, která však není na zvýšený provoz dostatečně dimenzovaná. Zde se dají očekávat dlouhé kolony. 

Informace o uzavírce řidiči naleznou na portálu Dopravniinfo.cz nebo na strnkách Tudyne.cz. Nedoporučujeme spoléhat se na dopravní informační systém magistrátu Brna, ten uzavírku v současnosti vůbec nezobrazuje.

Štítky špitálka, ulice, uzavírka, Brno, termín, viadukt, křenová, Cejl, průjezd, doprava, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka ulice Špitálka dále zhoršila provoz v centru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.