Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tramvaje na Cejlu stojí, vyjíždí náhradní autobusy

Dnes ráno zastavila porucha trolejového vedení provoz tramvají na ulici Cejl. Omezení se týká linek 2, 4 a 11, které přes Cejl a jeho zastávky (Körnerova a Tkalcovská) projíždějí.

V 8:30 stály vozy v úseku od Malinovského náměstí po zastávku Körnerova. Dopravní podnik již vypravil náhradní autobusy, které postupně nahrazují odstavené tramvaje.

AKTUALIZACE

Jak Brněnské Drbně sdělila mluvčí Dopravního podniku města Brna Linda Hailichová, došlo 8:02 ke zkratu na izolátoru a následnému výpadku proudu. Vozy, které se ještě nedostaly do lokality s výpadkem byly odkloněny v případě linek 2 a 11 na ulici Milady Horákové a Rooseveltovu ulici, linka číslo 4 pak jezdila přes Štefánikovu čtvrť. Došlo také k nasazení náhradní dopravy v podobě autobusů kopírujících obvyklou trasu tramvají.

V 8:40 pak byl provoz tramvají na Cejlu znovu obnoven a nyní postupně dochází k návratu časů odjezdů k standardnímu jízdnímu řádu.

Štítky Cejl, Dopravní podnik města Brna, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tramvaje na Cejlu stojí, vyjíždí náhradní autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.