Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Student Agency znovu zavede autobusy mezi Brnem a Zlínem

Společnost Student Agency obnoví spojení mezi Brnem a Zlínem, autobusy na lince začnou jezdit od 3. března a cestující budou moci využít šest spojů každým směrem. Část z nich bude jezdit přes Kroměříž, část přes Uherské Hradiště a základní jízdenka bude stát 110 korun.

Student Agency na lince vstupuje do konkurenčního prostředí, nabídne kratší časy. Žluté autobusy už dříve mezi těmito městy jezdily jako součást dálkové linky Praha - Brno - Zlín, skončily však v říjnu 2011 pro malou vytíženost a také kvůli tomu, že společnost zahájila vlakovou dopravu mezi Prahou a Ostravou.

„Na podzim jsem však udělali anketu, kam bychom měli jezdit, a linka z Brna do Zlína byla mezi pěti nejžádanějšími,“ uvedla ředitelka pro autobusovou dopravu Ivana Kašická.

Nynější linku bude společnost koncipovat více jako regionální a časy uzpůsobí potřebám studentů a pracujících, předprodej jízdenek začal dnes.

Nyní je autobusová doprava mezi Brnem a Zlínem poměrně intenzivní, mezi městy jezdí především autobusy ČSAD Vsetín a Tourbusu, nicméně jejich jízdní doby se pohybují kolem dvou hodin, zatímco Student Agency nabídne podle trasy čas 1,5 hodiny nebo o 15 minut delší.

Zdroj: ČTK
Foto: www.studentagency.cz

Štítky Student Agency, spojení, Brno, Zlín, obnovení, trasa, Kroměříž, Uherské Hradiště, Praha, Ostrava, ČSAD Vsetín, Tourbus, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Student Agency znovu zavede autobusy mezi Brnem a Zlínem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.