Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sněžení komplikuje nákladní dopravu na dálnici

Nákladní doprava po dálnici D2 směrem na Slovensko a dále do Maďarska je omezená. Komplikuje ji sněžení, které ztěžuje průjezd kamionů po slovenské straně dálnice. Směrem na Maďarsko je komunikace na Slovensku pro kamiony zcela uzavřená.

Kolona už dosáhla přes hraniční přechod Lanžhot i do České republiky, policisté kamiony odklání na odstavná parkoviště. Osobní automobily se přes hranice dostanou zřejmě bez větších problémů.

„Dálnice na Slovensku už je nejspíš kvůli uzavřené cestě do Maďarska plná a tvoří se dlouhá kolona nákladních vozidel,“ popsal situaci policejní mluvčí Pavel Šváb.

Osobní vozidla mohou projet levým pruhem, který je prázdnější. Pravý blokují kamiony. Komplikace na dálnici se objevily před druhou hodinou odpolední a jejich konec nelze zatím předpovědět.

Zdroj: ČTK

Štítky Doprava, sněžení, dálnice, D2, kamiony, omezení, komplikace, Maďarsko, Slovensko, Pavel Šváb, Česko, Lanžhot, nákladní doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sněžení komplikuje nákladní dopravu na dálnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.