Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Počet nehod po ránu opět vzrostl

S novou sněhovou nadílkou přišla i ranní vlna dopravních nehod. Do 10. hodiny jich bylo 9 a zranilo se při nich minimálně 5 osob. Nejčastěji se bouralo na Vyškovsku (3x).

První dnešní nehoda byla hlášena pár minut před 3. hodinou. Stala se u Strážnice na Hodonínsku. Po necelých třech hodinách od této nehody začala série dalších dopravních nehod.

Na Vyškovku zasahovali hasiči u Prus-Boškůvek, kde se srazily dva osobní vozy a kolize si vyžádala jedno zranění. Bouralo se také u Kozlan. Hasiči ze stanice Bučovice tam zasahovali u střetu autobusu a osobního vozu. Záchranná služba ošetřila na místě jednu ženu. Hasiči odstranili vozidlo mimo vozovku a komunikaci zprůjezdnili.

U Hvězdlic na Vyškovsku zapadl sypač a zůstal částečně mimo silnici. Na místo musel přijet vyprošťovací automobil ze stanice Vyškov a v náročných klimatických podmínkách a za špatného stavu vozovky se nakonec podařilo hasičům zhruba po hodině nákladní vůz vyprostit.

V Boskovicích zasahovala jednotka u nehody dodávky a osobního auta. Záchranná služba měla v péči jednu zraněnou osobu. Hasiči zajistili místo nehody proti vzniku požáru a uklidili silnici.

U Tvarožné Lhoty na Hodonínsku bouralo po 8. hodině osobní auto a po nehodě zůstalo na střeše mimo silnici. Oba cestující se zranili. Hasiči po vyšetření nehody Policií ČR vozidlo vyprostili zpět na komunikaci.
U dalších dopravních nehod jednotky HZS většinou zajišťovaly průjezdnost silnic.

Zdroj: HZSJMK

Štítky havárie, silnice, dopravní nehoda, okres Vyškov, okres Hodonín, Strážnice, Kozlany, Bučovice, Policie České republiky, Hvězdlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet nehod po ránu opět vzrostl  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.