Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Pozor! Křižovatka na Sportovní ulici se dnes v noci změní na kruhový objezd

Od dnešní noci se bude na Sportovní i ve směru do Brna jezdit po kruhovém objezdu. Druhá, dosud zavřená část, se zprovozní dnes mezi 22. hodinou a půlnocí.

Kruhový objezd na ulici Sportovní u výjezdu z Královopolských tunelů je po zhruba roční práci dostavěný a dnes večer se bude uvádět do provozu. Dosud fungující polovinu doplní druhá část, kterou postavila soukromá společnost IMOS development jako součást své investice na sousedních pozemcích.

Přepojení kruhového objezdu proběhne dnes večer mezi desátou hodinou a půlnocí. „Přepojení v této situaci znamená, že ve směru do Brna už se nebude jezdit rovně, tento směr se uzavře,“ vysvětlil náměstek primátora města Brna pro oblast majetku a investic Richard Mrázek. Nové vodorovné a vertikální značení je již nachystané.

Součástí infrastruktury, která stála investora přibližně 30 milionů Kč a kterou následně získá Brno do svého majetku za symbolických 1000 Kč včetně DPH, 

Foto MMB | Zdroj MMB

Štítky kruhový objezd, Brno, Richard Mrázek, Královopolský tunel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor! Křižovatka na Sportovní ulici se dnes v noci změní na kruhový objezd  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.