Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Na Cejlu se srazila šalina a dvě auta, dva lidé se zranili

Nehoda dvou aut a tramvaje na Cejlu v Brně dnes ráno komplikovala dopravu, ulice byla uzavřená, poté se směrem z města jezdilo odklonem. Odklony se týkaly osobních vozů i tramvají. Při havárii utrpěli dva lidé zranění. Běžný provoz už byl obnoven.

Nehoda se stala krátce po 6:00, v ulici se střetly vozy BMW a Škoda Octavia, narazila do nich tramvaj. Čtyřiadvacetiletého řidiče z prvního auta záchranná služba převezla do úrazové nemocnice s lehčím zraněním, jeho jednatřicetiletý spolujezdec je ve fakultní nemocnici s vážnějším zraněním. „Dechová zkouška u žádného z účastníků nehody neprokázala požití alkoholu," uvedla mluvčí policie Andrea Cejnková. Policie okolnosti havárie dál vyšetřuje.

Ulice byla zhruba první půlhodinu uzavřená v obou směrech, později se další asi hodinu a půl směrem z města jezdilo odklonem přes Plynárenskou a Tkalcovskou. Opačný směr byl s opatrností průjezdný. Tramvaje linek 2, 4 a 11 jezdily po ulici Milady Horákové. Mezi zastávkami Malinovského náměstí a Jugoslávská dopravní podnik nasadil záložní autobusy.


 

Foto HZS JMK | Zdroj ČTK

Štítky Cejl, havárie, Brno, BMW, Milada Horáková, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Cejlu se srazila šalina a dvě auta, dva lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.