Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Náklaďák za jízdy zachytil a smetl staršího cyklistu, policisté hledají svědky

Mohlo to být pouhé přehlédnutí a posléze ujetí v blahé nevědomosti. Na každý pád to pro projíždějícího staršího cyklistu nedopadlo moc vesele. Policisté prosí o pomoc svědky, kteří pánovi pomohli.

„V pondělí odpoledne došlo poblíž obce Valchov k dopravní nehodě zatím nezjištěného malého nákladního automobilu červené barvy s přívěsem a sedmasedmdesátiletého cyklisty," uvedl na policejním webu mlubčí Bohumil Malášek.

Cyklista byl při průjezdu náklaďáku, který jel směrem z Ludíkova na Žďárnou, zachycen a následně upadl mimo silnici. Řidič náklaďáku pokračoval dále v cestě. Lehce zraněnému cyklistovi pomohli zatím nezjištění svědci dopravní nehody, kteří jej dopravili do místa bydliště. Cyklista se vydal do nemocnice na ošetření až později.

„K objasnění nehodového děje potřebují blanenští dopravní policisté zjistit svědky nehody. Především osoby, které cyklistovi pomohly. Tyto by měly být podle zjištění policistů rekreanty z oblasti Suchý. Uvítají také informace vedoucí ke zjištění řidiče nákladního automobilu, který nehodu způsobil," uzavřel mluvčí.

Zdroj PČR

Štítky cyklista, Žďárná, Valchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák za jízdy zachytil a smetl staršího cyklistu, policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.