Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladík naboural Felicii a utekl, v autě nechal ležet opilého a zraněného kamaráda

Ne příliš kamarádsky se zachoval čtyřiadvacetiletý mladík u Hodonína. Při výjezdu z křižovatky totiž nezvládl řízení a svou Felicii naboural do lesíka. Z místa činu pak utekl, přestože ve voze seděl silně opilý a lehce zraněný kamarád.

V sobotu o půl čtvrté ráno havaroval se Škodou Felicií se slovenskou registrační značkou chtěl mladý řidič po průjezdu městem po ulici Velkomoravská vyjet na silnici I/55. Mladík však jízdu nezvládl a po najetí do křižovatky začal intenzivně brzdit, i tak ale přejel křižovatku v přímém směru a sjel s autem do přilehlého lesa. Tam s autem narazildo vzrostlého stromu.

Po dopravní nehodě mladík z místa utekl a nechal na místě svého kamaráda, který měl naštěstí je lehčí zranění. "Důvod jeho útěku nebyl znám, nicméně jeho spolujezdec byl silně opilý. Je možné, že ani řidič na tom nebyl jinak. Sám se na dopravní inspektorát přišel přihlásit až ve večerních hodinách, kdy by dechová zkouška nebyla přínosná," uvedl na policejním webu mluvčí Petr Zámečník. Policisté se událostí dále zabývají a zvažují možnou právní kvalifikaci.

Zdroj: PČR

Štítky Škoda Felicia, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík naboural Felicii a utekl, v autě nechal ležet opilého a zraněného kamaráda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.