Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Srážka se srnou znamenala nehodu pro další tři auta, dva lidé skončili v nemocnici

Nebývalé nešťastný sled událostí zapříčinila dnes v brzkých ranních hodinách srážka auta se srnou ve Starovičkách na Břeclavsku. Ještě než stačila řidička vytáhnout varovný trojúhelník, narazilo do ni jiné auto. Při objíždění nabouraných aut se pak čelně srazila další dvě vozidla. Dva lidé skončili v nemocnici.

"Dnes ráno po páté hodině jsme přijali oznámení, že nedaleko od obce Starovičky srazila řidička osobního vozidla Ford Fiesta srnu. K události došlo na silnici II/425 vedoucí od Břeclavi na Hustopeče," uvedla na policejním webu mluvčí Kamila Haraštová. Vzhledem k tomu, že vozidlo bylo poškozené, zůstalo stát v jízdním pruhu. Než však stihla řidička umístit výstražný trojúhelník,  narazil do zadní části auta řidič s Opelem Astrou.

Vozidla byla pouze lehce poškozená a tak se řidiči dohodli, že spolu sepíší záznam. Ovšem o několik minut později se chtěl ři dič jedoucí od Břeclavi havarovaným vozidlům vyhnout a přejel do protisměru. Se svým osobním autem VW Golf přitom čelně narazil do vozidla Toyota Scion. Po nárazu byl devětačtyřicetiletý řidič i dvaačtyřicetiletá řidička druhého auta převezeni se zraněním do nemocnice.

Silnice po uvedené dopravní nehodě byla uzavřena a hlídky prováděly odklon přes Velké Pavlovice. Následně se podařilo zprůjezdnit jeden jízdní pruh, a provoz policisté řídili kyvadlově. Silnice byla zcela zprůjezdněna v 8.45 hod. "Provedené dechové zkoušky vyloučily u všech účastníků alkohol," uzavřela Haraštová.

Zdroj: PČR

Štítky nemocnice, Starovičky, okres Břeclav, Břeclav, Ford Fiesta, Toyota, Hustopeče, Opel Astra, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka se srnou znamenala nehodu pro další tři auta, dva lidé skončili v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.