Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na silnicích leží sníh, jsou sjízdné se zvýšenou opatrností

Na silnicích leží ujetá vrstva sněhu, na mnoha místech může cestu komplikovat také námraza. Řidiči by proto měli jezdit se svýšenou opatrností.

Silnice v Jihomoravském kraji jsou dnes sjízdné se zvýšenou opatrností, upozorňují silničáři. Žádné omezení neplatí na dálnicích D1, D2 a na R46. Zvýšenou pozornost vyžadují R43, R52 a další silnice ve všech okresech kraje. Ve vyšších polohách se nachází ujetá vrstva sněhu.

Teplota se v Jihomoravském kraji pohybuje od minus pěti do minus deseti stupňů Celsia. Převážně je zataženo a fouká slabý vítr, podle silničářů je bezvětří pouze v Brně. Viditelnost není nijak omezená.

Dálnice D1, D2 a R46 jsou holé, suché a vymrzlé. R43 a R52 jsou mokré po chemickém ošetření. Komunikace na Blanensku, Břeclavsku, Brněnsku, Hodonínsku, Vyškovsku a Znojemsku jsou mokré a po chemickém ošetření. Silničáři nabádají řidiče ke zvýšené opatrnosti.

Zdroj: ČTK

Štítky silnice, Jihomoravský kraj, Dálnice D1, Brno, Dálnice D2, okres Blansko, okres Břeclav, okres Hodonín, okres Vyškov, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na silnicích leží sníh, jsou sjízdné se zvýšenou opatrností  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.