Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

VIDEO: Řidič se chtěl vyhnout kontrole. Brnem ujížděl dvoustovkou, narazil do domu

Pětačtyřicetiletý řidič šedé Škody Octavia se v pátek před pátou hodinou odpolední rozhodl, že se vyhne policejní kontrole a ujede. Řidič ujížděl od Kuřimi až do brněnských Řečkovic, kudy ujížděl rychlostí až 200 kilometrů v hodině. Policisté hledají svědky zběsilé jízdy.

Policisté uvedli, že řidič během své zběsilé jízdy projížděl frekventovanou trasu rychlostí až 200 kilometrů v hodině, kruhový objezd projel v protisměru, ve vysoké rychlosti ohrozil chodce na parkovišti u Globusu a několik aut, včetně jednoho policejního dokonce poškodil.

Honička skončila po několika minutách v Bánskobystrické ulici v Brně, kde muž havaroval. „Postupně narazil do domu a do sloupu. Odkud se ještě marně pokusil utéct. Zadržený muž z místa putoval na lékařské ošetření. Pokud vás řidič svou riskantní jízdou ohrozil, volejte tísňovou linku 158,“ popsali policisté na svém účtu na síti X.

Ohodnoť článek

Foto se svolením PČR

Štítky nehoda, honička, doprava, kontrola, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič se chtěl vyhnout kontrole. Brnem ujížděl dvoustovkou, narazil do domu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.