Počasí dnes16 °C, zítra11 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Nehoda dvou kamionů uzavřela dálnici. Na místě přistál záchranářský vrtulník

K nehodě dvou kamionů došlo na dálnici D2 před sjezdem na Modřice ve směru na Brno. Nehoda omezila provoz v obou směrech. Hasiči museli vyprostit jednoho zaklíněného řidiče. Na místě zasahuje i letecká záchranná služba.

Složky integrovaného záchranného systému zasahují na 3. kilometru dálnice D2 ve směru na Brno. „Pro nehodu dvou kamionů odkláníme dopravu na exitu 11 u Blučiny,“ popsali na síti X policisté.

Kolony se před místem nehody tvoří v obou směrech. „D2 před sjezdem na Modřice stojí. Zasahujeme u dopravní nehody dvou kamionů. Vyprošťujeme řidiče. Provoz je omezen i směrem na Bratislavu. Zasahujeme i z tohoto směru,“ popsali na síti X jihomoravští hasiči.

Záchranáři v s souvislosti nehodou ošetřili jednoho pacienta. „Utrpěl středně těžká zranění. Po ošetření jej budeme transportovat vrtulníkem na urgentní příjem fakultní nemocnice Brno,“ uvedla pro redakci Brněnské Drbny mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Ohodnoť článek

Foto se svolením HZS JMK

Štítky doprava, nehoda, kamiony, zranění, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou kamionů uzavřela dálnici. Na místě přistál záchranářský vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.