Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Nehoda několika osobních automobilů uzavřela v sobotu večer dálnici D1 před Brnem. Dva lidé se zranili

Nehoda několika osobních automobilů uzavřela ve 21:30 dálnici D1 na 192. kilometru ve směru na Brno a Ostravu. Uzavírka trvala do 23:00, osobní automobily místo objížděly odklonem. Podle předběžných informací šlo o nehodu dvou osobních automobilů, další auta zřejmě zastavila těsně za nehodou, řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Dva lidé se při nehodě lehce zranili. „Původně bylo hlášeno, že se jedná o nehodu čtyř automobilů, ale podle posledních informací havarovala dvě osobní auta, další vozy zastavily za nehodou," uvedl Vala.

Osobní automobily uzavřený úsek objížděla přes sjezd na 190. kilometru po Jihlavské a Vídeňské ulici, nákladní auta zůstávala na dálnici. Před 23:00 byla dálnice znovu zprůjezdněna.

„Na místě jsme ošetřili dva lehce zraněné pacienty, jednoho z nich jsme poté převezli do Fakultní nemocnice Brno," uvedl mluvčí jihomoravských záchranářů Lukáš Dvořáček. Na místě zasahovali také hasiči, kteří se postarali o zajištění místa proti požáru, vyprošťovat nikoho nemuseli, doplnil mluvčí Jaroslav Mikoška.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Brno, nehoda, D1, doprava, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda několika osobních automobilů uzavřela v sobotu večer dálnici D1 před Brnem. Dva lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.