Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Dálnici u Brna uzavřela nehoda, při které se převrátil karavan. Dva lidé se zranili

Na dálnici D1 na 213. kilometru ve směru na Brno se dnes dopoledne po střetu s nákladním vozem převrátil na střechu karavan. Dva lidé se zranili, jeden těžce, vyprošťovali jej hasiči. Řekli to mluvčí záchranných složek. Dálnice zůstala průjezdná jedním pruhem.

Nehoda se stala kolem čtvrt na devět ráno. „Podle prvotních informací při přejíždění z pruhu do pruhu došlo mezi nákladním autem a karavanem ke střetu," popsal mluvčí policie Pavel Šváb.

„Karavan zůstal částečně mimo dálnici na střeše. Byly dvě zraněné osoby, jednu jsme museli vyprostit, byla zaklíněná pod karavanem," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

„Jedním z pacientů byla žena středního věku, poskytli jsme jí kyslíkovou terapii, zafixovali ji, šlo o poranění těžkého charakteru. Po ošetření jsme pacientku transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. Druhým pacientem byl muž středního věku, do nemocnice jsme jej po ošetření převezli k vyloučení vážnějších zranění," řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se svolením HZS JMK

Štítky nehoda, zranění, D1, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnici u Brna uzavřela nehoda, při které se převrátil karavan. Dva lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.