Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Nehoda tří kamionů uzavřela dálnici u Brna. Dva lidé jsou zranění

Úterní nehoda tří kamionů u Blučiny na Brněnsku zastavila dopravu na dálnici D2 ve směru na Brno na více než osm hodin. Provoz byl obnoven dnes v noci, krátce před jednou hodinou ranní, vyplývá z informací Národního dopravního informačního centra (NDIC). Při nehodě se zranili dva řidiči a na dálnici se vysypal náklad, řekli mluvčí záchranářů Michaela Bothová a policejní mluvčí Petr Vala.

Nehoda se stala kolem 16:30. Policisté měli nejprve informace o dvou kamionech. „Nakonec jsou to tři, všechny ze zahraničí. Šofér posledního z nich nedodržel bezpečnou vzdálenost. Při následném nárazu se na dálnici vysypal náklad součástek pro vagóny. Alkohol jsme vyloučili," řekl Vala.

Na místo letěl i vrtulník. Vracel se prázdný. „Jednoho řidiče jsme ošetřili a ponechali na místě. Druhého řidiče ze zadního kamionu jsme po ošetření převezli do Fakultní nemocnice Brno k vyloučení vážnějších zranění," uvedla mluvčí záchranářů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky dálnice, doprava, nehoda, D2, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda tří kamionů uzavřela dálnici u Brna. Dva lidé jsou zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.