Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Kamion na Vyškovsku srazil chodce. Muž skončil těžce zraněný v nemocnici

Kamion u Nížkovic na Vyškovsku dnes časně ráno srazil muže, vrtulník těžce zraněného chodce transportoval do nemocnice. Vrtulník vzlétal i k jiné nehodě, kdy ve Vyškově vyjelo osobní auto ze silnice, nakonec tam ale nebyl zapotřebí. Okolnosti obou nehod policisté vyšetřují.

Nehoda u Nížkovic se stala kolem čtvrté hodiny ranní na silnici první třídy číslo 54. Záchranáři měli na místě několik prostředků včetně vrtulníku. „Pacienta jsme ošetřili, bylo potřeba jej zaintubovat a napojit na řízenou ventilaci. Letecky jsme jej převezli těžce zraněného k další péči do Fakultní nemocnice Brno,“ uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Vrtulník vzlétal i k nehodě ve vyškovských Brňanech, kde osobní vůz vyjel ze silnice a podle prvotního oznámení narazil do stromu. Podle Chaloupky šlo ale jen o křoví. „Vrtulník byl nakonec odvolán, muže středního věku jsme po ošetření převezli k vyloučení vážnějších zranění do vyškovské nemocnice,“ uvedla Bothová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky nehoda, zranění, kamion, vrtulník, chodec, Vyškovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion na Vyškovsku srazil chodce. Muž skončil těžce zraněný v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.