Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Vážná nehoda dodávky a kamionu uzavřela D1 ve směru na Brno

, aktualizováno 15. února 2024, 15:44

Vážná dopravní nehoda dodávky a kamionu na 168. kilometru uzavřela dálnici D1 ve směru na Brno. Na místě zasahují záchranáři, hasiči i policisté. Jeden z účastníků nehody utrpěl mnohačetná těžká zranění.

„Policisté zasahují u vážné dopravní nehody na 168. km D1 dodávky a nákladního vozu ve směru na Brno. Na místě jsou také ostatní složky IZS,“ napsali policisté na síti X a dodali, aby řidiči v místě dbali pokynů policistů a počítali se zdržením.

Hasiči informovali o zastavení provozu na D1 ve směru na Brno. „Zasahujeme na 168. km D1 směr Brno u nehody dodávky a kamionu. Vyprošťujeme jednu zraněnou osobu,“ napsali jihomoravští hasiči na síti X.

Před půl jednou policisté informovali o tom, že dálnice je stále uzavřená a objízdná trasa je vedena z exitu na 168. kilometru po silnici číslo 602 směrem na Ostrovačice. V místě se odpoledne tvořily dlouhé kolony.

Jeden z účastníků nehody utrpěl mnohačetná těžká zranění. „Ve spolupráci s kolegy z vysočinské záchranky jsme jej ošetřili a v kritickém stavu transportovali po zemi na urgentní příjem FN Brno,“ řekla redakci Brněnské Drbny mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová a dodala, že vrtulník se kvůli špatnému počasí musel vrátit.


Foto: ŘSD

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, dodávka, kamion, D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Vážná nehoda dodávky a kamionu uzavřela D1 ve směru na Brno  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.