Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Mladá dívka je s těžkým zraněním v nemocnici. Na přechodu ji srazila dodávka

Policisté hledají svědky vážné dopravní nehody. Dodávka srazila mladou dívku, která přecházela silnici po přechodu pro chodce. Na místo vyrazily všechny složky integrovaného záchranného systému. Dívka skončila po střetu s dodávkou s těžkým zraněním v nemocnici.

K nehodě došlo ve čtvrtek 4. ledna třicet minut po čtvrté hodině odpolední v Tyršově ulici v Kuřimi. Dodávka Ford jedoucí směrem na Brno srazila mladistvou chodkyni, která přecházela silnici po přechodu pro chodce.

Na místě zasahovali policisté, hasiči i záchranáři včetně záchranářského vrtulníku. Dívka, která přecházela silnici od vinotéky směrem k sídlišti, skočila po střetu s dodávkou s těžkým zraněním.

Policisté teď hledají očité svědky nehody. „Přivítají také případné záběry z palubních kamer projíždějících vozidel. Své poznatky můžete sdělit buď přímo vyšetřujícím dopravním policistům na telefon 974 628 751 nebo na tísňovou telefonní linku 158,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, zranění, dívka, Kuřim

VIDEO: Mladá dívka je s těžkým zraněním v nemocnici. Na přechodu ji srazila dodávka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.